Spring naar inhoud

Vaatzorg

Behandeling van aandoeningen aan de bloedvaten

Telefoonnummer polikliniek
0512 588 809

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij aandoeningen aan de bloedvaten kunt u terecht bij Vaatzorg. Vaatzorg houdt zich met name bezig met aandoeningen aan de bloedvaten in de hals, borstkas, buik en benen. 

Het team Vaatzorg in Nij Smellinghe bestaat uit een samenwerkingsverband tussen verschillen disciplines. Tijdens uw bezoek aan de polikliniek Vaatzorg ontmoet u de vaatchirurg en/of vasculair verpleegkundig specialist. Zij brengen uw klachten volledig in kaart, verrichten lichamelijk onderzoek en coördineren vervolgens de onderzoeken die nodig zijn om tot een juiste diagnose te komen. Ze stemmen de behandeling en informatie zorgvuldig op elkaar af. Een aantal van de vaatchirurgische behandelingen vindt plaats op de afdeling Radiologie. In dat geval ontmoet u de interventieradioloog.

Het secretariaat Vaatzorg plant uw onderzoeken en eventuele operatie in. Wanneer u belt voor de vaatchirurgen, zal het secretariaat u meestal te woord staan. Heeft u vragen over een behandeling of over uw operatie? Bel gerust. Wij staan u graag te woord.

Praktische informatie

Contact

BeterDichtbij

Direct in contact met jouw behandelaar

Meer over BeterDichtbij

Uw patiëntenportaal

Mijn Nij Smellinghe

Openingstijden

8.00 – 16.30 uur

Route

Naar het ziekenhuis

Naar de poli

Spreekuur

8.00 - 16.30 uur

Tijdens het spreekuur bespreekt u uw klachten met uw behandelaar. Ook kunt u al uw vragen stellen en uw wensen bespreken.

Voorbereiden op een bezoek

Voor een eerste afspraak bij de polikliniek Vaatzorg heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Heeft u een verwijzing gekregen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Meer informatie over uw bezoek aan Nij Smellinghe

Onderzoeken

Om te ontdekken waar uw klachten vandaan komen, kunnen we u op diverse manieren onderzoeken. Vraag uw verpleegkundige of specialist voor meer informatie.

Al met al kan ik zeggen dat de behandeling mij is meegevallen

M. van der Laag is behandeld voor Pelvic Congestion Syndrome
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen