Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Opleidingen en Stages

Werk jij bij Nij Smellinghe en wil je jouw ambities waarmaken? Of ben je nog in opleiding en zoek je een stageplek waar jouw talenten centraal staan? Met (interne) opleidingen en stageplaatsen is Nij Smellinghe jouw perfecte leerplek.

Opleidingen

Verpleegkundige vervolgopleiding
Bij Nij Smellinghe kun je een specialistische vervolgopleiding doen. Daarvoor moet je over een verpleegkundig diploma beschikken en (bij voorkeur) minimaal één jaar werkervaring hebben als verpleegkundige. Ben je geïnteresseerd in een verpleegkundige vervolgopleiding? Kijk dan bij de vacatures van Nij Smellinghe of er op dit moment plaatsen beschikbaar zijn.

Beroepsopleidingen
Binnen Nij Smellinghe komen regelmatig uitdagende leerwerkplekken vrij op de operatieafdeling. De perfecte kans als je in opleiding gaat of geïnteresseerd bent in de opleiding tot anesthesiemedewerker of operatieassistent.

Meer over de beroepsopleidingen

Stages

Wil je jezelf verder ontwikkelen en denk je graag mee over het verbeteren van de zorg? Nij Smellinghe biedt volop stageplaatsen aan, waar je kennis kunt maken met de diverse specialismen binnen ons ziekenhuis. Van de Intensive Care tot de afdeling Planning en Logistiek; jij bent van harte welkom. Voor de opleiding verpleegkunde zijn geen duale opleidingen mogelijk.

Stage op maat
Als mbo-, hbo- of wo-student kun je bij ons stage lopen. Studeer je Geneeskunde dan ben je van harte welkom om bij ons jouw coschappen te doen. Ook als je een niet-zorggerichte opleiding volgt, kun je bij ons terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stages voor studenten in de techniek, horeca, logistiek en ICT.

Stagebegeleiding
Wij vinden het belangrijk dat je volop in de praktijk kunt leren. Als opleidingsziekenhuis bieden we goede en gedegen stagebegeleiding. Al onze algemene verpleegafdelingen hebben een leerafdeling, waar jij onder toezicht van een gediplomeerd en ervaren verpleegkundige zelf ‘verantwoordelijk’ bent voor een aantal patiënten.

Samenwerkingsverbanden
Bij de verpleegkundige opleidingen MBO-V en HBO-V en bij de opleidingen Doktersassistent en Medisch Secretaresse werken wij intensief samen met onderwijsinstellingen in de regio. Zo hebben we samenwerkingsovereenkomsten met de Hanzehogeschool, NHL Stenden Hogeschool, ROC Friese Poort en het Friesland College.

Stagevergoeding
De hoogte van de stagevergoeding en een reiskostenvergoeding stellen we vast volgens onze cao. Volg je jouw opleiding in deeltijd, dan wordt jouw vergoeding naar rato aangepast.

Ontdek hier onze stageplaatsen