Spring naar inhoud

Daarom Nij Smellinghe

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks circa 1.600 collega’s zich in met persoonlijk aandacht voor kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid. In 2023-2024 zijn wij wederom uitgeroepen tot Beste werkgever, een keurmerk dat alleen toegekend wordt aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Verder staan wij in de top drie van populairste werkgevers in Friesland. Daar zijn we ontzettend trots op. Naast uitstekende zorg voor onze patiënten, hebben we ook volop aandacht voor jou als medewerker. Hoe we dat doen?

Bij Nij Smellinghe leveren wij iedere dag de best mogelijke zorg aan onze patiënten. Daarbij kunnen we niet zonder onze specialisten, verpleegkundigen, verzorgenden en ondersteunend personeel. Daarom is aandacht voor onze medewerkers net zo belangrijk.

Bij Nij Smellinghe zetten we in op duurzame inzetbaarheid van al onze medewerkers. Daarbij staan de volgende vijf aandachtspunten centraal:

 1. Vakmanschap
  Jij krijgt alle ruimte, kansen en waardering om je verder te ontwikkelen via een opleiding of cursus.
 2. Balans
  Samen zoeken we naar de juiste balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning en tussen wat jou energie geeft en wat energie vraagt.
 3. Werkgeluk
  Met je team bepaal je waar jij goed in bent en waar je plezier uit haalt, zodat je iedere dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.
 4. Gezondheid
  Jouw gezondheid staat voorop. We bieden je alle hulp om goed om te gaan met de emotionele, fysieke en sociale uitdagingen in je werk.
 5. Toekomst
  Durf te dromen en te wensen! Samen brengen we jouw ambities in kaart en ontdek je hoe jij deze droom waar kunt maken.

Beste werkgever 2023-2024

Beste werkgever 2023-2024

Voor 2023-2024 hebben we wederom het keurmerk Beste werkgever ontvangen! Niet alleen hebben we dit keurmerk behaald, maar we zijn ook uitgeroepen tot de beste werkgever in de ziekenhuisbranche. Dit is mogelijk gemaakt dankzij de feedback van onze eigen medewerkers. Daar zijn we trots op!

Kom je bij ons werken als professional?

Wil je meer weten over werken bij Nij Smellinghe? Neem dan gerust contact op met ons recruitmentteam via: recruitment@nijsmellinghe.nl.

Bekijk hier al onze actuele vacatures

Zorg voor het Noorden, samenwervende ziekenhuizen

Lees hier meer over onze samenwerking binnen Zorg voor het Noorden. Doel van de samenwerking is het zorgen voor meer goed opgeleide zorgprofessionals in de ziekenhuiszorg.