Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Vrijwilligers

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij je van meerwaarde bent voor een ander? Dan is een vrijwilligersfunctie bij Nij Smellinghe jou op het lijf geschreven. Als vrijwilliger maak jij het verschil in ons ziekenhuis. Al onze gastheren en gastvrouwen zijn onmisbaar om onze patiënten op hun gemak te stellen. Als vrijwilliger ben jij goud waard. Ook vrijwilliger worden bij Nij Smellinghe? Of wilt u meer weten? Vul dan hieronder het formulier in en wij nodigen u dan graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Nij Smellinghe werkt al vele jaren met vrijwilligers. Enthousiaste medewerkers die hun werk met liefde uitvoeren. Van het begeleiden van patiënten naar de polikliniek of verpleegafdeling tot het maken van een praatje, samen eten of een spelletje doen. Net dat beetje extra aandacht; dat maakt al onze vrijwilligers onmisbaar.

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmelding vrijwilliger

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.