Spring naar inhoud

Endoscopiecentrum

Scopie-onderzoek en kleine chirurgische behandelingen

Telefoonnummer polikliniek
0512 588 155

Voor een scopie-onderzoek of een kleine chirurgische behandeling bezoekt u ons Endoscopiecentrum. Daarnaast voeren wij in het Endoscopiecentrum ook gynaecologische behandelingen en onderzoeken uit. In ons Endoscopiecentrum werken specialisten van verschillende afdelingen. U wordt via een specialist van één van onze andere poliklinieken naar ons doorverwezen.

Praktische informatie

Contact

BeterDichtbij

Direct in contact met jouw behandelaar

Meer over BeterDichtbij

Uw patiëntenportaal

Mijn Nij Smellinghe

Openingstijden

8.00 – 16.30 uur

Route

Naar het ziekenhuis

Naar de polikliniek

Spreekuur

U maakt nooit zelf een afspraak bij ons Endoscopiecentrum. Voor een behandeling of onderzoek in het Behandelhuis heeft u een verwijzing nodig. Deze verwijzing krijgt u altijd van een andere polikliniek, zoals Chirurgie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, Longziekten en Maag, Darm- en Leverziekten. Eén van onze verpleegkundigen ontvangt u in het Endoscopiecentrum en neemt de behandeling of het onderzoek met u door en beantwoordt al uw vragen.

Voorbereiden op een bezoek

Voor een eerste afspraak bij het Endoscopiecentrum heeft u een verwijzing vanuit een andere polikliniek nodig. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met de polikliniek die u naar het Endoscopiecentrum heeft doorverwezen.

Meer informatie over uw bezoek aan Nij Smellinghe

Aandoeningen

U wordt verwezen naar het Endoscopiecentrum voor onderzoek of behandeling van verschillende klachten. U vindt meer informatie over deze aandoeningen op de pagina van de polikliniek die u heeft doorverwezen.

Meer informatie

In het Endoscopiecentrum doen we verschillende behandelingen en onderzoeken. We hebben hiervoor een behandelkamer, drie scopiekamers, een holding en een uitslaapkamer. Heeft u een afspraak bij het Endoscopiecentrum? Dan hoort u vooraf waar wij u verwachten. Zijn er voorbereidingen noodzakelijk? Dan vertellen wij u hier meer over tijdens het maken van de afspraak.

Veelgestelde vragen