Spring naar inhoud

Voorlichtingsavonden over borstvoeding 2024

Verloskundigen, gynaecologen, kraamzorgorganisaties, het consultatiebureau en ziekenhuis Nij Smellinghe organiseren gezamenlijk meerdere keren per jaar een eerste introductie met basisinformatie over borstvoeding. Ben je zwanger en wil je goed voorbereid aan je borstvoeding avontuur beginnen? Dan nodigen we jou en je partner graag uit voor de interactieve borstvoeding voorlichtingsavond.

De avonden starten om 19.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen. Deze voorlichtingsavonden kosten €5,00 per stel (graag contant en gepast betalen). Dit is inclusief koffie en thee. 

Voorlichtingsdata 2024

  • 23 januari, in zaal 5 in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten
  • 20 februari, verloskundigenpraktijk Catharina Schrader te Dokkum
  • 19 maart, in zaal 5 in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten

Opgave voor de voorlichtingsavond borstvoeding kan via onderstaand formulier. Ook partners zijn van harte welkom! Kom je met een partner? Dan vragen we u om zich voor beide partners apart aan te melden.

Meer informatie over bevallen thuis en/of in het ziekenhuis vind je op deze pagina. Voor meer informatie over borstvoeding kun je kijken op www. borstvoeding.com.

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmelden voorlichtingsavonden over borstvoeding 2024

Uitgerekende datum (partner) (Optioneel)

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.