Spring naar inhoud

Publiciteit en pers

De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Nij Smellinghe. We vertellen graag wat we voor u kunnen doen.

Publicaties

Magazine NIJS
Ziekenhuis Nij Smellinghe geeft drie keer per jaar het magazine NIJS uit. Nijs is een uitgave voor medewerkers, patiënten, bezoekers en relaties van het ziekenhuis. Een overzicht van deze publicaties vind je via de oranje knop hieronder.

Magazine Nijs

Publicaties medewerkers

Medewerkers van Nij Smellinghe brengen regelmatig wetenschappelijke publicaties uit. Een overzicht van deze publicaties vind je via de oranje knop hieronder.

Publicaties medewerkers

Columns medewerkers

Vanaf 7 maart 2022 heeft Esther Nijhuis, gynaecoloog/seksuoloog in ziekenhuis Nij Smellinghe een tweewekelijkse column in het Friesch Dagblad. Hieronder kunt u haar columns downloaden en lezen. 
Van 1 januari 2017 tot 21 februari 2022 schreef Christiaan Bakker, dermatoloog in ziekenhuis Nij Smellinghe, een tweewekelijkse column in het Friesch Dagblad. Hieronder kunt u de PDF'jes van deze columns downloaden en lezen.
Tot 31 december 2016 schreef Martijn Möllers (chirurg in Nij Smellinghe) een column in het Friesch Dagblad. Een overzicht van deze publicaties vind je via de oranje knop hieronder.

Columns medewerkers

#Vrijdagverhalen

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks circa 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie Vrijdagverhalen vertellen bevlogen collega’s die voor én achter de schermen in ons ziekenhuis werken hun verhaal over hun werk in deze corona-tijd.

#Vrijdagverhalen

Persvoorlichting

Onze persvoorlichter beantwoordt uw vragen. Als u een interview wilt afnemen, leggen wij voor u contact met medewerkers en patiënten van Nij Smellinghe. Voor persvragen of vragen naar aanleiding van een persbericht, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer 0512 588 856. Of stuur een mail naar communicatie@nijsmellinghe.nl.

Toestemming fotografie, film en geluidsopnamen

Wij waarborgen de privacy van onze patiënten en medewerkers. Daarom heeft u uitdrukkelijke toestemming nodig van de afdeling Communicatie als u opnamen wilt maken in het gebouw of op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe. U mag het terrein of gebouw van Nij Smellinghe niet betreden met ingeschakelde opnameapparatuur. Daarmee bedoelen wij alle vormen van beeld- en geluidsregistratie. Neemt u contact met ons als u opnamen wilt maken.