Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Voorlichtingsavonden voor zwangere vrouwen

Ben je 28 of meer weken zwanger en wil je meer informatie over bevallen thuis en/of in het ziekenhuis? Het Verloskundig Samenwerkingsverband Drachten en Omgeving organiseert meerdere malen per jaar een voorlichtingsavond. Iedereen die je tijdens de zwangerschap, de bevalling en kraambed tegenkomt is aanwezig tijdens deze avond. Je komt tijdens speeddates aan tafel met een gynaecoloog, eerstelijns verloskundige, klinisch verloskundige, obstetrieverpleegkundige en de kraamverzorgster. Bereid je thuis alvast voor op de vragen die je tijdens de speeddates wilt stellen. Aansluitend is er een rondleiding over de Kraamafdeling en de Verloskamers.

In verband met corona vinden de voorlichtingsavonden digitaal plaats via Instagram live. Je kunt je laten informeren door onze gynaecoloog Esther Nijhuis via onderstaande video. Bij uitzondering is het mogelijk dat er rondleiding wordt gegeven op de verloskamers. Dit gaat altijd in overleg.

Actueel overzicht online voorlichtingsavonden

Video Zwangerenvoorlichting ziekenhuis Nij Smellinghe

Rondleiding kraamafdeling en verloskamers