Spring naar inhoud

Vroeger kreeg je een zalfje, nu is er zoveel meer mogelijk

Uit eigen ervaring kan ik zeggen hoe vervelend de invloed van acne kan zijn in de puberteit. Wat heb ik me er onzeker door gevoeld. In de puberteit komt er veel op je af. Je gaat naar de middelbare school, je komt in een nieuwe omgeving terecht en leert nieuwe mensen kennen. Je denkt na over wie je daadwerkelijk bent en wat je later wilt worden. En als je dan ook nog die onzekerheid voelt over je huid, maakt dat het niet makkelijker. Daarnaast kan het tegenwoordig nog lastiger zijn dan dertig jaar geleden, toen er nog geen social media was en geen filters die je kon instellen.   

Uit onderzoek is ook gebleken dat  het hebben van acne een grote impact kan hebben op iemand zijn zelfbeeld en kwaliteit van leven. Wij helpen jou hier graag bij, zodat jij helemaal jezelf kunt zijn.

Loop er niet te lang mee rond als je onzeker bent over jouw acne, maar kom eens langs voor advies

Toen ik jong was kreeg ik een zalfje van de huisarts. Andere mogelijkheden waren er niet. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Als huidtherapeuten geven wij adviezen voor thuis, maar voeren we onder andere ook peelingen, microdermabrasie, microneedling en laserbehandelingen uit.

Loop er niet te lang mee rond als je onzeker bent over jouw acne, maar kom eens langs voor vrijblijvend advies. Een intakegesprek is altijd gratis. Je kunt ons bereiken op 0512 588 801.

Meer informatie over acne