Spring naar inhoud

Ik durf in de zomer weer een shirt met korte mouwen aan te trekken

"Ik heb van nature erg donkere haren op mijn handen en ook in mijn gezicht. Om die te verwijderen ging ik jarenlang naar een beautysalon. Via een vriendin ben ik bij de Huid- en laserkliniek terecht gekomen. Zij had goede ervaringen met haar huidtherapeut en ik was juist zeer ontevreden over mijn beautysalon. Bij de Huid- en laserkliniek zijn ze een stuk professioneler.

Ik durf in de zomer weer een shirt met korte mouwen aan te trekken

Alysa: "Ik heb van nature erg donkere haren op mijn handen en ook in mijn gezicht. Om die te verwijderen ging ik jarenlang naar een beautysalon. Via een vriendin ben ik bij de Huid- en laserkliniek terecht gekomen. Zij had goede ervaringen met haar huidtherapeut en ik was juist zeer ontevreden over mijn beautysalon. Bij de Huid- en laserkliniek zijn ze een stuk professioneler."

"Niet alleen de huidtherapeuten die er werken, maar ook de apparatuur is veel beter. Ik laat de donkere haren behandelen met de nieuwste laser, die in korte tijd een groot oppervlakte kan laseren, waardoor ik bijna geen pijn meer voel. Het resultaat geweldig. Sinds kort gaat ook mijn dochter naar de Huid- en laserkliniek. Ik merk dat we beide een stuk zelfverzekerder zijn geworden. Ik durf in de zomer weer een shirt met korte mouwen aan te trekken. Ik raad echt iedereen met donkere haren aan om naar een Huid- en laserkliniek te gaan in plaats van een beautysalon. Je merkt echt een wereld van verschil."