Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Ziekenhuis Nij Smellinghe heeft een Cliëntenraad. Doel van de Cliëntenraad is om de wensen van de patiënt en haar familie te vertegenwoordigen.

Cliëntenraad Nij Smellinghe

Als patiënt heeft u een belangrijke stem in de zorg die u krijgt. Daarom heeft Nij Smellinghe een eigen Cliëntenraad. Deze raad wil graag weten hoe u de zorg in Nij Smellinghe heeft ervaren. De Cliëntenraad verzamelt uw ervaringen, meningen en suggesties om zaken bij het management van Nij Smellinghe onder de aandacht te brengen.

Uw stem telt

Bent u het ergens niet mee eens of vindt u dat iets beter geregeld kan worden? Laat het ons weten. Wij kunnen uw wensen meedelen en we kunnen zelf ook voorstellen en adviezen aan de organisatie geven.

Cliëntenpanel

Cliëntenpanel
De cliëntenraad van ziekenhuis Nij Smellinghe hoort graag uw mening over (nieuwe) initiatieven binnen ziekenhuis Nij Smellinghe. Met uw deelname aan de cliëntenpanel helpt u de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in het ziekenhuis verder te verbeteren.

Het cliëntenpanel is onderdeel van de cliëntenraad en ziekenhuis Nij Smellinghe. In het cliëntenpanel worden (nieuwe) initiatieven op het gebied van kwaliteit, service en patiëntenzorg getoetst. Leden van het cliëntenpanel ontvangen twee tot vier keer per jaar een vragenlijst per e-mail.

Wilt u deelnemen?
Wij zijn altijd op zoek naar leden voor ons cliëntenpanel. Heeft u interesse? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Nadat u onderstaand aanmeldformulier hebt ingevuld, bent u lid van ons cliëntenpanel. Vanaf dat moment wordt u enkele keren per jaar door ons benaderd voor deelname aan een onderzoek.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw gegevens en uw antwoorden worden alleen gebruikt voor analyse van de onderzoeksresultaten. Uw e-mailadres gebruiken we om u uit te nodigen voor een onderzoek en met uw e-mailadres krijgt u toegang tot de onderzoeken. Daarnaast helpen achtergrondkenmerken als leeftijd en geslacht ons bij het interpreteren van de resultaten.

Hoe kan ik me afmelden?
Deelname aan de onderzoeken is uiteraard niet verplicht. Wij hopen uiteraard wel dat leden met enige regelmatig aan een onderzoek deelnemen. Bent u lid, maar wilt u niet meer benaderd worden voor een onderzoek, dan kunt u zich afmelden door een e-mail te sturen naar clientenraad@nijsmellinghe.nl.

Vragen
Heeft u een vraag over het cliëntenpanel? Stuur een e-mail naar clientenraad@nijsmellinghe.nl.

Hoe kunt u ons bereiken?

Uw mening is voor ons zeer belangrijk. We horen daarom graag wat u vindt. U kunt ons mailen of schrijven. We gaan vertrouwelijk om met uw informatie.

Cliëntenraad Ziekenhuis Nij Smellinghe
Postbus 20200
9200 DA Drachten
Email: clientenraad@nijsmellinghe.nl

Lees hier het jaarverslag van de Cliëntenraad

  1. pdf Jaarverslag Cliëntenraad 2021 945 kB Download

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmeldformulier cliëntenpanel

Wat is uw geslacht?
Wat is uw geboortedatum?

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.