Spring naar inhoud

Huisregels

Welkom in ziekenhuis Nij Smellinghe

Welkom in ziekenhuis Nij Smellinghe. Om het bezoek aan ons ziekenhuis zo veilig en prettig mogelijk te maken, vragen we u om een aantal regels na te leven. Heeft u een vraag? Dan kunt u elke medewerker van Nij Smellinghe aanspreken. Zij zijn herkenbaar aan hun medewerkerspas.

Aansprakelijkheid
Nij Smellinghe kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.

Bezoek
U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een naaste in Nij Smellinghe. We vragen u om rekening te houden met de bezoektijden op de afdeling. Wilt u op een ander tijdstip langskomen, overleg dit dan met de verpleging.

Dieren
Hulphonden zijn, onder bepaalde voorwaarden, welkom in Nij Smellinghe. Het is niet toegestaan andere dieren mee te nemen naar het ziekenhuis.

Foto, video en geluidsopname
Respecteer elkaars privacy. Vraag anderen toestemming voordat u ze fotografeert of filmt. Pers en bedrijven vragen vooraf toestemming bij afdeling Communicatie. Lees hier meer over het maken van foto’s, film- en geluidsopnames.

Gebruik rolstoelen
Bij de Hoofdingang en de Polikliniekingang staan rolstoelen die u kunt lenen tijdens uw bezoek aan Nij Smellinghe. Na gebruik van een rolstoel kunt u deze op dezelfde plek weer terugzetten.

Gratis WiFi
Als bezoeker of patiënt kunt u gratis gebruikmaken van het WiFi-netwerk in Nij Smellinghe.

Identificatieplicht
In Nij Smellinghe geldt de landelijke identificatieplicht. Wij kunnen u vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Mobiele telefoons
Op sommige plekken in het ziekenhuis is het verplicht om elektronische apparaten, zoals een mobiele telefoon, uit te schakelen. In dat geval staat het bij de afdeling aangegeven. Ook onze medewerkers kunnen u vragen uw mobiele telefoon uit te doen.

Parkeren
Op het terrein van Nij Smellinghe kunt u uw auto, tegen betaling, parkeren in de daarvoor bestemde vakken. Parkeren op het parkeerterrein van ons ziekenhuis is op eigen risico.

Respect
Behandel elkaar en andermans spullen met respect. Van geweld, intimidatie, wapenbezit, discriminatie, vernieling en diefstal doen wij aangifte bij de politie. Nij Smellinghe maakt gebruik van videobewaking.

Rookvrij terrein
Roken is op het terrein (binnen en buiten) van Nij Smellinghe verboden. Een rookvrij Nij Smellinghe geldt voor medewerkers, patiënten, bezoekers, leveranciers en alle anderen op het terrein van het ziekenhuis. Het rookverbod geldt voor sigaretten, sigaren, pijptabak, ook voor de e-sigaret (shisha-pen, ‘dampen’), en ‘rookvrije sigaretten’ zoals de iQos/Heets, Juul en alle andere rookgerei. Meer informatie vindt u hier.

Toegang tot het ziekenhuis
Als u geen patiënt, bezoeker van een patiënt of medewerker bent, vragen wij u om u bij binnenkomst te melden bij de Receptie Hoofdingang van Nij Smellinghe.

Veiligheid
Wij waken over uw en onze veiligheid en eigendommen. Volg daarom altijd de instructies en aanwijzingen op van onze medewerkers. Het negeren van de regels, instructies en aanwijzingen leidt tot een waarschuwing. Ook kunnen we u de toegang tot het ziekenhuisterrein ontzeggen.