Spring naar inhoud

BeterDichtbij: makkelijk en veilig contact met uw behandelaar in Nij Smellinghe

BeterDichtbij in Nij Smellinghe

Heeft u een vraag aan uw behandelaar? Of is het goed dat u en uw behandelaar elkaar zien, maar makkelijker om dat vanuit huis te doen? Met de gratis BeterDichtbij app heeft u eenvoudig en veilig contact met uw eigen arts of andere zorgverlener. Ook Nij Smellinghe stelt BeterDichtbij aan u beschikbaar. Makkelijk en veilig.

Vraag ernaar bij uw behandelaar

Vraag ernaar bij uw behandelaar

Uw behandelaar kan u persoonlijk uitnodigen om BeterDichtbij te gebruiken. Na de eenvoudige en eenmalige registratie kunt u via BeterDichtbij uw medische vraag stellen. Vraag ernaar bij uw behandelaar. 

Vraag aan een behandelaar
Als u een vraag hebt, kunt u die ook stellen via de BeterDichtbij app. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord, in ieder geval binnen drie werkdagen.

  • Let op: u kunt pas een vraag stellen via BeterDichtbij als Nij Smellinghe in de BeterDichtbij app een gesprek voor u heeft aangemaakt.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Als het gaat om uw gezondheid, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat u uw vragen in een beveiligde omgeving kunt stellen. En dat u er zeker van bent dat wat u deelt, niet in verkeerde handen valt. Daar kunt u op rekenen bij BeterDichtbij. Lees hier meer over de privacy.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over BeterDichtbij in Nij Smellinghe? Vraag ernaar bij uw behandelaar of de afdeling.

Heeft u vragen over de BeterDichtbij app, bijvoorbeeld over hoe het werkt? Bekijk de website van BeterDichtbij voor veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk van BeterDichtbij.

U kunt met uw vraag over hoe BeterDichtbij werkt ook terecht bij de bibliotheek bij u in de buurt. Alle bibliotheken in Nederland bieden het lesprogramma DigiVitaler aan. Dit gaat over digitaal contact in de zorg, bijvoorbeeld met de app BeterDichtbij. Meer informatie vindt u op de website van Digivitaler