Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Coronavirus COVID-19

Komt u binnenkort naar ons ziekenhuis? Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier welke extra maatregelen Nij Smellinghe heeft getroffen om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID0-19) te verkleinen.

Algemene maatregelen

De volgende algemene maatregelen zijn ook van kracht in het ziekenhuis:

  • Draag een chirurgisch mondneusmasker type IIR (gratis verkrijgbaar bij de verschillende ingangen van ons ziekenhuis) 
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Laat uw patiëntenpas alleen zien aan onze zorgverleners, overhandig de pas niet
  • Onze zorgverleners geven geen hand
  • Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: houd 1,5 meter afstand, was uw handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik eenmalig papieren zakdoekjes en schud geen handen
  • Heeft u klachten die passen bij het coronavirus COVID-19? Blijf thuis en laat u testen. Heeft u een afspraak, neem dan contact op met uw behandelend arts

Vragen over het coronavirus COVID-19?

Heeft u vragen over het coronavirus COVID-19? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden op de website van het RIVM of bel het landelijke informatienummer 0800-1351. Heeft u verder nog vragen over het coronavirus? Op onderstaande websites kunt u terecht voor meer informatie: