Spring naar inhoud

In verband met extra maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), kan het zijn dat de informatie op deze pagina niet klopt. Houd voor actuele informatie rondom het coronavirus deze pagina in te gaten.

Coronavirus COVID-19

U kunt veilig Nij Smellinghe bezoeken. U loopt geen verhoogd risico. Wij doen er alles aan om het risico op verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 te verkleinen. We volgen de richtlijnen van het RIVM. Maakt u zich zorgen? Of heeft u gezondheidsklachten? Bel dan uw huisarts of uw behandelaar. Ook als u geen afspraak heeft.  

Algemene maatregelen

De volgende algemene maatregelen zijn ook van kracht in het ziekenhuis:

  • Houd 1,5 meter afstand waar het kan
  • Laat uw patiëntenpas alleen zien aan onze zorgverleners, overhandig de pas niet
  • Onze zorgverleners geven geen hand
  • Houd u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: houd 1,5 meter afstand, was uw handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, gebruik eenmalig papieren zakdoekjes en schud geen handen
  • Draag een mondneusmasker
  • Heeft u klachten die passen bij het coronavirus COVID-19? Blijf thuis en laat u testen.  Heeft u een afspraak, neem dan contact op met uw behandelend arts

Vragen over het coronavirus COVID-19?

Heeft u vragen over het coronavirus COVID-19? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden op de website van het RIVM of bel het landelijke informatienummer 0800-1351. Heeft u verder nog vragen over het coronavirus? Op onderstaande websites kunt u terecht voor meer informatie: