Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Coronavirus COVID-19

Komt u binnenkort naar ons ziekenhuis? Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier welke extra maatregelen Nij Smellinghe heeft getroffen om de kans op verspreiding van het coronavirus COVID-19 te verkleinen.

Algemene maatregelen

  • Houd u aan de basisadviezen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: gun elkaar de ruimte, was uw handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, doe voor uw bezoek aan Nij Smellinghe een zelftest en haal een vaccin, booster- of herhaalprik
  • Onze zorgverleners geven geen hand
  • Heeft u klachten die passen bij het coronavirus COVID-19? Doe een test. Bij een negatieve test (maximaal twee dagen oud) mag u naar Nij Smellinghe komen. We verzoeken u om bij klachten een chirurgisch mondneusmasker type IIR te dragen (gratis beschikbaar bij de Receptie).

Vragen over het coronavirus COVID-19?

Heeft u vragen over het coronavirus COVID-19? Bekijk dan de veelgestelde vragen en antwoorden op de website van het RIVM of bel het landelijke informatienummer 0800-1351. Heeft u verder nog vragen over het coronavirus? Op onderstaande websites kunt u terecht voor meer informatie: