Spring naar inhoud

Trainingen Expertisecentrum Wond- en Compressiezorg

Het Expertisecentrum Wond- en Compressiezorg (EWC) van ziekenhuis Nij Smellinghe is een kennis- en behandelcentrum voor wond- en compressiezorg. We vinden het belangrijk om onze kennis over wond- en compressiezorg te delen met collega’s. Daarom geven we regelmatig trainingen aan thuiszorgmedewerkers, doktersassistentes, verpleegkundigen en praktijkondersteuners. Ook voor onze eigen collega’s van Nij Smellinghe verzorgen we regelmatig trainingen. Tevens organiseren wij symposia en trainingen buiten Nij Smellinghe.

Een overzicht van onze trainingen

Basistraining Wond en Compressie
Wil je leren zwachtelen en meer weten over compressietherapie? Tijdens de Basistraining Wond en Compressie beantwoorden we vragen als: waarom moet je zwachtelen? Bij welke patiënten werkt zwachtelen goed? En wanneer juist niet? Je krijgt alle ins en outs over compressiemateriaal en je leert praktisch zwachtelen waarbij je oefent op elkaar.

Wanneer: woensdag 1 november 2023
Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Waar: Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten
Prijs: € 150,- per persoon

Training Wondzorg
Heb je tijdens je werk veel te maken met wondzorg in de breedste zin van het woord? Dan is de Training Wondzorg een waardevolle aanvulling. Tijdens deze training behandelen we veel soorten wonden en nemen we je mee in de wereld van wondbedekkers. Door middel van een duidelijk wondprotocol leer je de juiste producten te kiezen. Onder andere aan de hand van foto's neem je met de andere deelnemers casuïstiek onder de loep

Wanneer: vrijdag 10 november 2023
Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
Waar: Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten
Prijs: € 120,- per persoon

Incompany trainingen
Heb je als afdeling of groep een gezamenlijke trainingsbehoefte rondom wond en compressie? Dan is het ook mogelijk om een incompany training op maat te maken en dus aan te passen aan jullie specifieke vraag.

Meer informatie en aanmelden: kijk op onze website of mail naar Wondencompressie@nijsmellinghe.nl