Spring naar inhoud

In verband met extra maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), kan het zijn dat de informatie op deze pagina niet klopt. Houd voor actuele informatie rondom het coronavirus deze pagina in te gaten.

Positieve gezondheid als plus!

Wie kent uw lichaam beter dan uzelf? U weet als geen ander waar u pijn heeft, wanneer deze klachten zich voordoen en hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Belangrijke informatie voor uw arts om samen met u de beste behandeling voor uw klachten te vinden. Vandaar dat we graag met u in gesprek gaan om u de beste zorg te bieden.

U komt niet zonder reden naar ziekenhuis Nij Smellinghe. Een plotselinge klacht, ziekteverschijnselen of een acute zorgvraag is de reden dat u een afspraak heeft met een van onze artsen of specialisten. Zij luisteren graag naar uw verhaal. Vaak weet u zelf immers heel goed wat het beste voor u is. Samen met de specialistische kennis van onze artsen komen we tot de behandeling die bij u past.

Positieve gezondheid

Lange tijd dachten we in de zorgwereld dat u gezond was wanneer u nergens last van had. Maar tegenwoordig weten we dat u zich ook prima gezond kunt voelen ondanks dat u een aandoening of ziekte heeft. Natuurlijk vraagt dat om de nodige aanpassingen in uw leven, zoals het slikken van medicijnen of het veranderen van uw leefwijze. Maar dat weerhoudt u niet om het beste uit uw leven te halen. Positieve gezondheid noemen we dat.