Spring naar inhoud

Positieve gezondheid als plus!

Wie kent uw lichaam beter dan uzelf? U weet als geen ander waar u pijn heeft, wanneer deze klachten zich voordoen en hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Belangrijke informatie voor uw arts om samen met u de beste behandeling voor uw klachten te vinden. Vandaar dat we graag met u in gesprek gaan om u de beste zorg te bieden.

U komt niet zonder reden naar ziekenhuis Nij Smellinghe. Een plotselinge klacht, ziekteverschijnselen of een acute zorgvraag is de reden dat u een afspraak heeft met een van onze artsen of specialisten. Zij luisteren graag naar uw verhaal. Vaak weet u zelf immers heel goed wat het beste voor u is. Samen met de specialistische kennis van onze artsen komen we tot de behandeling die bij u past.

Positieve gezondheid

Lange tijd dachten we in de zorgwereld dat u gezond was wanneer u nergens last van had. Maar tegenwoordig weten we dat u zich ook prima gezond kunt voelen ondanks dat u een aandoening of ziekte heeft. Natuurlijk vraagt dat om de nodige aanpassingen in uw leven, zoals het slikken van medicijnen of het veranderen van uw leefwijze. Maar dat weerhoudt u niet om het beste uit uw leven te halen. Positieve gezondheid noemen we dat.