Spring naar inhoud

Winnaars fiets-naar-je-werkdag in het zonnetje gezet

Vandaag hebben we onze drie winnaars van de fiets-naar-je-werkdag in het zonnetje gezet. De prijzen werden uitgereikt door Annouk Koppelman, onze manager M&O. We verbinden deze dag met het streven naar gezonde en vitale medewerkers. Want goede zorg begint met goed zorgen voor jezelf.

Daphne won met haar inspirerende verhaal en foto: "Na 23 jaar in de auto naar mijn werk te hebben gezeten, was het tijd voor een lange fietsreis met het gezin op een tandem, en daarna een nieuwe baan in Nij Smellinghe. Op fietsafstand! Met 20.000 km door 21 Europese landen in de benen lukt dat prima."

Marjolein maakte een leuk filmpje: "Wat een leuk idee om vast te leggen wat je zoal tegenkomt onderweg naar je werk op de fiets. Vandaag speciaal foto’s/video gemaakt, er is altijd wat te beleven ? Ik heb een filmpje gemaakt van mijn route waar ik langs fiets. Veel kijkplezier!"

Pauline fietste maar liefst 63 km naar het werk: "Ik woon in Emmeloord en zit graag op de race-fiets! Daarom vond ik dit een uitgelezen kans om naar mijn werk te fietsen! Ik heb mijn dienst kunnen wisselen met een collega en ben op 16 mei 2024 rond 08.00u op mijn fiets gestapt richting het mooie Drachten; ons Nij Smellinghe Ziekenhuis. Onderweg heb ik enkele foto’s genomen om mijn avontuur vast te leggen!"