Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

#Vrijdagverhalen: verhalen teruglezen

Met elkaar leven en werken we in een bijzondere tijd. Sinds december 2020 delen collega’s van Nij Smellinghe hun verhaal over werken in het ziekenhuis in COVID-tijd. Vanuit hun functie hebben ze allemaal hun eigen ervaringen en herinneringen.

In de serie #Vrijdagverhalen staan de collega’s stil bij gedenkwaardige momenten en delen ze met de buitenwereld wat hun werk in deze COVID-periode inhoudt. We zijn blij dat we de verhalen breed kunnen delen en regelmatig zelfs zo’n 20.000 mensen hiermee bereiken!

Deze week geen persoonlijke portret, maar een korte verwijzing naar de webpagina waar je alle Vrijdagverhalen tot nu toe kunt teruglezen: www.nijsmellinghe.nl/vrijdagverhalen. 24 verhalen van bevlogen collega’s die voor én achter de schermen in ons ziekenhuis werken.
In de komende weken volgen op onze social media-kanalen en op onze website nog enkele #Vrijdagverhalen over deze COVID-periode!