Spring naar inhoud

Verpleegkundige Gep is het Zonnetje voor de Zorg

Twaalf collega’s van Nij Smellinghe hebben verpleegkundige Gep Steensma genomineerd voor het ‘Zonnetje voor de Zorg’. Gep werkt al jaren met veel bedrevenheid in Nij Smellinghe en gaat in juli (dan bijna 67 jaar) met een welverdiend pensioen. Gep is verkozen tot het Zonnetje voor de zorg van Friesland.

Collega’s: Gep heeft dit verdiend

Het zijn de collega’s van Gep die vinden dat zij dit verdient. “Gep heeft tot aan haar pensioen met veel bedrevenheid gewerkt op onze afdeling. Gep hoor je nooit klagen en is nog steeds hartstikke flexibel met ruilen of extra werken bij ziekte. Ze werkt dan ook nog steeds alle diensten, hartstikke knap. Gep houdt er niet van om in de belangstelling te staan, zegt dat ze gewoon haar werk doet, maar ze verdient het echt om eens flink in het zonnetje te worden gezet. Ik ben trots op haar!” 

Voorrecht om met fijne collega’s te werken

Gep was onder erg onder de indruk toen ze het nieuws hoorde. “Bedoelen ze echt mij? Toen ik het nieuws hoorde was ik aan het werk.” Verschillende collega's reageerden heel enthousiast dat het echt waar is. “Ik ben blij dat ik zo gewaardeerd word in mijn werk. Het werken op deze afdeling met een groep bijzondere mensen is een voorrecht.”  

Over de waarderingsactie

12 mei is het de Dag van de Zorg. PGGM&CO organiseert de waarderingsactie ‘Zonnetje voor de Zorg’dan ook voor alle medewerkers in zorg en welzijn, in aanloop naar deze dag. Want zij ‘shinen’ iedere dag én nacht voor hun patiënten en cliënten. Nu zetten we hén in het zonnetje. Met warme woorden, kans op de eretitel ‘Zonnetje voor de zorg’ én prijzen. Om hen de waardering, energie én het plezier te geven om zich in te blijven zetten voor hun waardevolle werk.