Spring naar inhoud

Update: bezoekersterrein weer goed bereikbaar

Update: 11 april 2024 - 12.00 uur
De takelwagen heeft de vrachtwagen inmiddels van het terrein verwijderd. Het bezoekersterrein is weer goed bereikbaar.

Deze informatiepagina wordt gesloten. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update: 11 april 2024 - 11.20 uur
Op dit moment is de takelwagen onderweg om de vrachtwagen weg te slepen. Naar verwachting is de takelwagen er over 30 minuten.

Het is nog onbekend hoeveel tijd er nodig is om de doorgang weer vrij te maken. Tot die tijd zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat de instructies van de verkeersregelaars goed worden opgevolgd.

Er is overleg geweest over de asfaltwerkzaamheden aan de Martin Luther Kingsingel. Ook hier zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden en zoveel mogelijk voor doorstroom van het verkeer te zorgen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op dit moment is er een vrachtwagen die vast is komen te zitten op het terrein van Nij Smellinghe en daardoor ons bezoekersparkeerterrein blokkeert.

Verkeersregelaars zijn ingezet om de toe- en afrit naar het ziekenhuis in goede banen te leiden. Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat de instructies van de verkeersregelaars goed worden opgevolgd.

Het kan zijn dat uw reis naar het ziekenhuis hierdoor iets langer duurt dan u gewend bent. Wees hierop bedacht.

We weten nog niet hoelang het duurt voordat de situatie weer terug is naar normaal. Houd voor de updates deze pagina in de gaten.