Spring naar inhoud

Themabijeenkomst IBD: buiten je buik

Ziekenhuis Nij Smellinghe organiseert samen met patiëntenvereniging Crohn & Colitis NL en de Friese ziekenhuizen een bijeenkomst voor mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. De bijeenkomst is op vrijdag 19 april van 14.00-16.00 uur in het Medisch Centrum Leeuwarden. Inloop is vanaf 13:45 uur.

Tijdens de bijeenkomst ‘IBD: buiten je buik’ staan thema’s die buiten de (lichamelijke) behandeling van de darm om en ‘buiten de darm’ liggen centraal. Namens Nij Smellinghe geeft fysiotherapeut Geert van der Sluis een presentatie over bewegen en IBD.

De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa of andere vormen van IBD. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Er is voldoende gelegenheid om de sprekers vragen te stellen. Tijdens de pauze is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere patiënten en ervaringsdeskundigen. Ook is er een informatiestand van Crohn & Colitis NL. Bekijk het volledige programma en meld je aan via: Themabijeenkomst IBD: buiten je buik Leeuwarden - Crohn en Colitis NL (crohn-colitis.nl)

 

Bekijk het volledige programma en meld je aan