Spring naar inhoud

Strategie: Samen werken aan duurzame zorg

Begin 2020 startten we met het herijken van de strategie 2021 – 2023. We hadden mooie ideeën over hoe we de organisatie daarbij zouden gaan betrekken, maar COVID-19 zorgde ervoor dat we de plannen moesten wijzigen. Het betrekken van de organisatie werd coronaproof voortgezet. Want het herijken van de strategie was belangrijk. Juist een crisis maakt duidelijk dat een heldere visie en heldere keuzes in de strategie belangrijk zijn.

De focus ligt op duurzaam

Het bieden van kwalitatief goede zorg in een uitdagende omgeving vraagt om maatwerk en flexibiliteit. Onze strategie ‘Samen werken aan duurzame zorg’ is hierop ons antwoord. Bij het samen werken aan zorg ligt de focus op duurzaam. Duurzaam op het gebied van inzetbare medewerkers, behandelaanbod voor patiënten, relaties met samenwerkingspartners, vastgoed en bedrijfsvoering. Hiermee versterken we onze positie in de regio en bouwen we deze verder uit. Zodat Nij Smellinghe een zorgorganisatie blijft waar patiënten zich altijd welkom voelen en de zorg ontvangen die bij hen past. En medewerkers graag werken en blijven werken bij Nij Smellinghe.

Trots

Wij zijn bijzonder trots dat het ons is gelukt om onze strategie te herijken in deze moeilijke periode. Er is door vele mensen binnen en buiten Nij Smellinghe meegelezen, meegedacht en input geleverd. Op deze manier zijn de strategie en de prioriteiten die we benoemen, herkenbaar en sluiten ze goed aan bij de dagelijkse praktijk. Hierdoor is deze strategie echt een stevige én gedeelde basis voor het waarmaken van de ambities die we hebben: Samen werken aan duurzame zorg.

Animatie ‘Samen werken aan duurzame zorg’

In onze animatie ‘Samen werken aan duurzame zorg’ (onderaan dit bericht) worden de belangrijkste punten uit de strategie en de kernwaarden Persoonlijk, Verantwoordelijk en Toekomstgericht toegelicht.

Veel kijkplezier!

Bert Kleinlugtenbeld (Voorzitter Raad van Bestuur ziekenhuis Nij Smellinghe)
Lot Jansen (SEH-arts KNMG en duovoorzitter medische staf)
Marcel van der Linde (Cardioloog en duovoorzitter medische staf)