Spring naar inhoud

Samenwerking 24/7 beveiliging

Om 24 uur per dag toezicht te beheren en handhaving van de huisregels van de organisatie te borgen, ondertekent Nij Smellinghe een contract met Ferwerda Beveiliging voor een goede en langdurige samenwerking.

Erik Hockelmann, beveiligingsmedewerkers van Nij Smellinghe, is blij met de 24 uurs beveiliging en kijkt uit naar een fijne samenwerking.

Nachtbewaking
Ferwerda Beveiliging is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf en zal nachtdiensten draaien tussen 23.00 en 6.30 uur. De beveiligers van Ferwerda Beveiliging werken nauw samen met het eigen team beveiligers van Nij Smellinghe en kunnen bij ziekte of vakantie elkaar vervangen. De volledige nachtbeveiliging is nieuw voor Nij Smellinghe. Er hoeft bij inzet van assistentie geen externe oproep meer gedaan te worden omdat beveiliging in eigen huis nu volledig gedekt is.

Veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers
Beveiliging is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Een ziekenhuis heeft te maken met een breed scala aan veiligheidsrisico’s, waaronder agressie tegen medewerkers of andere patiënten en diverse noodsituaties. Daarnaast kan beveiliging ook helpen bij het handhaven van de huisregels en het creëren van een veilige omgeving.

Hendrik Buwalda van Ferwerda Beveiliging: “De goede sfeer is prettig en er is veel afwisseling in de werkzaamheden” .

Zorgpersoneel kan met de inzet van een beveiliger bij steeds mondiger wordend bezoek zich beter richten op de zorgtaak rondom de patiënt.