Spring naar inhoud

Proefweek nieuwe Hoofdingang onder de aandacht bij Omrop Fryslân

Op woensdag 9 oktober zijn onze collega’s Jantje Elzinga en Lex Moerke geïnterviewd in het radioprogramma Fryslân fan 'e moarn van Omrop Fryslân. Het interview draaide om de proefweek van de nieuwe Hoofdingang van ons ziekenhuis.  

Radio-interviews
Jantje Elzinga, Teammanager Services vertelde over de voorbereidingen van de proefweek. Jantje gaf inzicht in hoe de nieuwe ingang tot stand gekomen is om de toegankelijkheid te verbeteren en wat voor impact dit kan hebben op de doorstroom van patiënten. Je kunt haar interview terugluisteren vanaf 2:20:35 in de uitzending van Fryslân fan 'e moarn.

Lex Moerke, Manager Horeca & Services, ging dieper in op de proefweek en de verwachtingen voor de komende dagen. Lex sprak over de bouw van het nieuwe Spoedplein en de verbouwing van de Hoofdingang. Hij lichtte toe hoe deze ontwikkelingen bijdragen aan een betere toegankelijkheid en efficiëntie binnen het ziekenhuis. Dit interview is te beluisteren vanaf 3:22:20 in dezelfde uitzending.

Tv-interview – Fryslân Hjoed
Naast de radio-uitzending waren we ook te zien in het tv-programma Fryslân Hjoed. Dit item ging eveneens over de proefweek van de nieuwe Hoofdingang. Hierin werd onder andere de opzet van de proefweek verder toegelicht met beeld.

Bekijk hier het tv-interview van Fryslân Hjoed vanaf 9:17.