Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Per 11 december stopt lijn 514

Per 11 december stopt lijn 514

Per 11 december stopt lijn 514 die voorheen voor het ziekenhuis stopte. Daarvoor in de plaats komen er twee Opstappers. Ook is er een andere bushalte op loopafstand van het ziekenhuis.

De Opstapper
De Opstapper dient minimaal één uur van tevoren gereserveerd te worden door te bellen naar 0800 2802803. In het ziekenhuis hebben wij een taxitelefoon beschikbaar die eventueel gebruikt kan worden om te reserveren. De Opstapper haalt je vraagafhankelijk op bij van Knobelsdorffplein (lijn 6842 naar het ziekenhuis) of Transferium Oost (lijn 6841 naar het ziekenhuis) en stopt bij de ingang van het ziekenhuis. Voor het reizen met de Opstapper kan vooraf een e-ticket aangeschaft worden. Ook is het mogelijk om een kaartje bij de chauffeur te kopen (betalen met PIN).

Reizen met de bus
De dichtstbijzijnde bushalte is Splitting. Bij deze bushalte rijdt er elke 10 minuten een bus naar van Knobelsdorffplein en Transferium Oost. De bushalte is circa zes minuten lopen vanaf de parkeerplaats van het ziekenhuis.

Meer informatie