Spring naar inhoud

NijsNet: een nieuw intranet in Nij Smellinghe

Vandaag, op woensdag 10 mei, lanceren we in ziekenhuis Nij Smellinghe een nieuw sociaal intranet voor onze medewerkers: NijsNet. Dit nieuwe intranet is aantrekkelijk, toegankelijk, zorgt voor meer kennisdeling binnen onze organisatie en is samen met onze medewerkers ontwikkeld.

NijsNet verbindt 
Het sociale intranet van Nij Smellinghe is een toegankelijk intranet voor medewerkers, gericht op het delen en vinden van informatie. De laagdrempelige manier van communiceren verbetert de betrokkenheid en de samenwerking. Het verbindt onze medewerkers en draagt bij aan hoe wij werken aan duurzame zorg.

Rachel de Vries, Kinderverpleegkundige over NijsNet:

“Een uitgebreid, modern, sociaal NijsNet dat ons met elkaar verbindt als medewerkers van Nij Smellinghe.”

Karla Zwart, coördinator services/vrijwilligers over NijsNet:

“NijsNet maakt mijn Nij Smellinghe wereld wat kleiner”

Trots
Onze eigen medewerkers zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van NijsNet. Medewerkers uit de hele organisatie hebben meegedacht en bijgedragen aan de inhoud. Daar zijn we trots op!

Het intranet is mede tot stand gekomen in samenwerking met Triptic en Adoptics. Triptic is met het Iris Intranet de maker en leverancier van NijsNet. Het bureau Adoptics heeft ons begeleid bij de integratie en adoptie van het intranet.