Spring naar inhoud

Nij Smellinghe is beste werkgever!

Ziekenhuis Nij Smellinghe is verkozen tot de beste werkgever in de ziekenhuiszorg voor het jaar 2023-2024. Daar zijn we trots op! We hechten veel waarde aan goed werkgeverschap. Dit laten we zien door te investeren in opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers. We hebben aandacht voor elkaar. Want, goede zorg begint bij goed zorgen voor jezelf.

Hoge score op tevredenheid en waardering

Ons medewerkersonderzoek laat zien dat we hoger scoren dan vergelijkbare organisaties op het gebied van medewerkerstevredenheid (7,8), waardering (7,1) en toekomstbestendigheid (6,9). Door de feedback van alle medewerkers is dit keurmerk voor Nij Smellinghe behaald. Daarnaast hebben we inzichten opgedaan waardoor we aan verbeteringen werken.

Medewerkersonderzoek

In het medewerkersonderzoek, dat wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Effectory, hebben onze eigen medewerkers beoordelingen gegeven over verschillende aspecten. Dit gaat bijvoorbeeld over de mate van trots op de organisatie, de geboden ruimte en kansen, waardering en tevredenheid over zowel de organisatie als de werkzaamheden. Op het gebied van medewerkerstevredenheid scoorde Nij Smellinghe een 7,8. Dit ligt boven het branchegemiddelde in de zorg dat op 7.0 ligt.