Spring naar inhoud

Nij Smellinghe en BeterDichtbij Academie ontwikkelen e-learning voor medewerkers

Voor het contact tussen de patiënt en zorgverlener zet Nij Smellinghe de app BeterDichtbij in. Je kunt bij alle poliklinieken gebruikmaken van BeterDichtbij en eenvoudig op een zelfgekozen moment een bericht naar je zorgverlener sturen.

Interactieve e-learning

Voor medewerkers van Nij Smellinghe is in samenwerking met de BeterDichtbij Academie een e-learning ontwikkeld. Medewerkers worden meegenomen in de ontwikkeling van digitalisering in de zorg en leren op interactieve wijze hoe BeterDichtbij werkt.

Erika Horlings, medisch secretaresse op de KNO-poli: “Op onze poli werken we al een tijdje met de BeterDichtbij-app. Deze e-learning legt weer even duidelijk uit hoe het allemaal in elkaar steekt. De indeling is overzichtelijk en de lay-out is helder met handige flipkaartjes en instructiefilmpjes. Aan deze e-learning heb je echt wat; niet alleen omdat de algemene werkwijzen duidelijk omschreven zijn en makkelijk terug te vinden zijn. Maar ook omdat er veel tips en weetjes in zitten die handig zijn voor alledaags gebruik.”

Slimme zorg en innovatie

In februari is de Slimme Zorg Estafette. Hierin staan slimme zorg en innovatie centraal. Hèt moment om het artikel met je te delen dat BeterDichtbij schreef over onder andere onze e-learning. Het artikel lees je hier.

Meer weten?

Ben je patiënt en wil je meer weten over BeterDichtbij? Kijk op www.nijsmellinghe.nl/beterdichtbij. Wil je graag meer oefenen met digitale zorg? Dan kun je je aanmelden voor onze cursus DigiVitaler via www.nijsmellinghe.nl/digivitaler.

Werk je in de zorg als bijvoorbeeld projectleider en heb je interesse in onze e-learning? Neem dan contact op met programmamanager Digitale zorg & Innovatie Irma Diever via i.diever@nijsmellinghe.nl.