Spring naar inhoud

Nieuwe ingang ziekenhuis: proefweek van 7 t/m 11 oktober

Wij verbeteren en vernieuwen ons ziekenhuis continue. We bouwen een nieuwe afdeling voor Acute Zorg met een Spoedplein en een huisartsenspoedpost. Hierdoor gaat de hoofdingang dicht. Er komt één nieuwe ingang: de huidige ingang van de poliklinieken. 

Proefweek van 7 t/m 11 oktober 2024

Van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober 2024 testen we deze nieuwe ingang. De hoofdingang is dan tijdelijk gesloten. Iedereen, patiënten, bezoekers en ook medewerkers, komt via de polikliniekingang naar binnen. 

Deze tijdelijke maatregel is bedoeld om te testen en ervoor te zorgen dat de overgang naar één centrale ingang zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat veranderingen verwarrend kunnen zijn en waarderen uw begrip en medewerking tijdens deze proefperiode.

Extra vrijwilligers en medewerkers zijn aanwezig om patiënten en bezoekers deze dagen wegwijs te maken en te ondersteunen waar nodig.

Tijdelijke sluiting hoofdingang:

Wanneer: Maandag 7 oktober t/m vrijdag 11 oktober 2024

Tijdelijke sluiting: De huidige hoofdingang is gesloten.

Toegang: Patiënten en bezoekers gebruiken de polikliniekingang (tot 21.00 uur), tenzij u een patiëntenpas en een afspraak bij één van onderstaande afdelingen heeft. Neem dan gerust de ingang Dokterswacht Friesland.

Afdelingen:
Diëtiek                                               
Medisch Maatschappelijk Werk
Geestelijke verzorging                 
Pijngeneeskunde
Geriatrie
Psychosociale Diensten
Logopedie                         
Reumatologie
Maag-, Darm-, en Leverziekten

Heeft u vragen of hulp nodig?

Onze medewerkers en vrijwilligers staan klaar om te helpen.

Bedankt voor uw geduld en medewerking tijdens deze belangrijke fase van onze vernieuwingsplannen. Samen werken we aan een betere en efficiëntere zorgomgeving.