Spring naar inhoud

Medewerkers Nij Smellinghe shoppen eigen eindejaarsgeschenk tijdens kerstmarkt met lokale ondernemers

Zelf je eindejaarsgeschenk uitzoeken, dat is toch het allerleukste? Op dinsdag 19 december organiseerde Nij Smellinghe een eigen kerstmarkt voor alle medewerkers. Zij konden zelf hun eindejaarsgeschenk uitzoeken door te ‘winkelen’ bij verschillende lokale ondernemers.

Sfeervolle dag

Onder het genot van een lekker hapje, drankje en live kerstmuziek was het een sfeervolle dag. Er waren vijftien lokale ondernemers aanwezig met elk een eigen marktkraam, van slagerij tot sieraden en van spellen en speelgoed tot kerst snuisterijen. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van drie extra kramen ingericht door eigen medewerkers met een eigen winkel of verkoop voor een goed doel.

Ik vind het belangrijk om tijdens de decembermaand ook te denken aan anderen die het minder hebben. Daarom doneer ik een deel van mijn eindejaarsgeschenk aan het goede doel.

Samen werken aan duurzame zorg

Ook tijdens de decembermaand staan we in Nij Smellinghe stil bij de zorg die elke dag door onze professionals wordt geleverd, direct en indirect. Ook tijdens de feestdagen. Van verpleegkundige, receptionist, ICT’er, schoonmaker tot specialist. Iedereen werkt samen in Nij Smellinghe om duurzame zorg te leveren, daar zijn we trots op!