Mechiel van der Meulen werkt als zelfstandig werkend kok in de keuken van Nij Smellinghe. In de video vertelt hij meer over de werkzaamheden en hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.
“Een hoogtepunt uit mijn werk is de mate van zelfstandigheid die ik heb binnen mijn functie. De gerechten die we maken zijn van tevoren bepaald en er is altijd de ruimte om er onze eigen creatieve draai aan te geven. En daarnaast is ook de waardering van patiënten een enorm leuk onderdeel van mijn werk.”
#NijSmellinghevertelt
Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.
Nij Smellinghe vertelt | Kok Mechiel
Laatste nieuws
-
06 jun 2025
De V van Vooroordeel - Column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
-
04 jun 2025
"Toekomstbehendig zijn vraagt om ideeën van ons allemaal" - Nijs voorjaar 2025
-
03 jun 2025
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
-
31 mei 2025
Verzorgingsproducten voor patiënten op verpleegafdeling dankzij donatie Stichting Vrienden van Nij Smellinghe
-
28 mei 2025
Foto-, video- en geluidsopnamen - Nijs voorjaar 2025
-
28 mei 2025
“Het is waardevol als we elkaar versterken.”
-
27 mei 2025
“Die stoel is prima; het zit ‘m in wat er op zit…”
-
26 mei 2025
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
-
26 mei 2025
Winnaar Rookvrije Generatie Award Fryslân
-
26 mei 2025
Melding afwijkende gegevens in BeterDichtbij