Mechiel van der Meulen werkt als zelfstandig werkend kok in de keuken van Nij Smellinghe. In de video vertelt hij meer over de werkzaamheden en hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.
“Een hoogtepunt uit mijn werk is de mate van zelfstandigheid die ik heb binnen mijn functie. De gerechten die we maken zijn van tevoren bepaald en er is altijd de ruimte om er onze eigen creatieve draai aan te geven. En daarnaast is ook de waardering van patiënten een enorm leuk onderdeel van mijn werk.”
#NijSmellinghevertelt
Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.
Nij Smellinghe vertelt | Kok Mechiel
Laatste nieuws
-
31 jul 2025
Radioloog Esther: “Ik vind het belangrijk om mijn kennis over het menselijk lichaam toe te passen”
-
30 jul 2025
De zomereditie van Nijs is er!
-
29 jul 2025
Mijlpaal: eerste fase afdeling Acute Zorg opgeleverd
-
28 jul 2025
Brommers kieken - Column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
-
17 jul 2025
Diëtist Anne: “Het geeft mij energie wanneer ik merk dat patiënten zich gehoord voelen”
-
15 jul 2025
Ziekenhuis Nij Smellinghe maakt grote duurzame stap met tweede WKO-installatie
-
14 jul 2025
"Vanuit mijn ervaring kom ik op voor de patiënt"
-
14 jul 2025
Weren, Kleren en Smeren: zonbescherming begint bij bewustwording
-
10 jul 2025
Nieuwe ingang voor SEH-patiënten vanaf eind augustus
-
09 jul 2025
Nieuwe expositie in Nij Smellinghe - Tineke van der Berg