Mechiel van der Meulen werkt als zelfstandig werkend kok in de keuken van Nij Smellinghe. In de video vertelt hij meer over de werkzaamheden en hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.
“Een hoogtepunt uit mijn werk is de mate van zelfstandigheid die ik heb binnen mijn functie. De gerechten die we maken zijn van tevoren bepaald en er is altijd de ruimte om er onze eigen creatieve draai aan te geven. En daarnaast is ook de waardering van patiënten een enorm leuk onderdeel van mijn werk.”
#NijSmellinghevertelt
Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.
Laatste nieuws
-
26 apr 2024
Nij Smellinghe is beste werkgever!
-
24 apr 2024
Met die ene noot een verschil maken voor het leven
-
23 apr 2024
In de startblokken voor Nij Smellinghe beweegt
-
16 apr 2024
#artsenslaanalarm: Vapen jouw keuze
-
15 apr 2024
Wethouder Pieter van der Zwan duikt in de wereld van Interne Geneeskunde, Oncologie en Vaatchirurgie bij Nij Smellinghe
-
15 apr 2024
De voorjaarseditie van Nijs 2024 is er!
-
11 apr 2024
Update: bezoekersterrein weer goed bereikbaar
-
11 apr 2024
Proefbevolkingsonderzoek 4-IN-THE-LUNG-RUN in het nieuws
-
04 apr 2024
Nij Smellinghe legt uit: Astma
-
02 apr 2024
Bakkie koffie