Mechiel van der Meulen werkt als zelfstandig werkend kok in de keuken van Nij Smellinghe. In de video vertelt hij meer over de werkzaamheden en hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.
“Een hoogtepunt uit mijn werk is de mate van zelfstandigheid die ik heb binnen mijn functie. De gerechten die we maken zijn van tevoren bepaald en er is altijd de ruimte om er onze eigen creatieve draai aan te geven. En daarnaast is ook de waardering van patiënten een enorm leuk onderdeel van mijn werk.”
#NijSmellinghevertelt
Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.
Laatste nieuws
-
16 jul 2024
HR-beleid als afspiegeling van patiëntenzorg
-
15 jul 2024
Preventieve screening van risicopatiënten voorkomt belastende en ingrijpende onderzoeken
-
12 jul 2024
Ziekenhuizen en zorgverzekeraars tekenen intentieverklaring
-
11 jul 2024
Verpleegkundige Esther: “Als verpleegkundige voel ik me gehoord en gezien”
-
04 jul 2024
Physician Assistants Sisca en Fardow: “Samen kunnen we hele mooie dingen betekenen”
-
02 jul 2024
Een helpende hand en een luisterend oor
-
01 jul 2024
Gemeenschap
-
27 jun 2024
“Met elkaar stellen we persoonlijke behandeldoelen op. De patiënt geeft aan wat hij wil bereiken.” - Nijs voorjaar 2024
-
25 jun 2024
Noflike Taal: door een andere manier van communiceren minder spanning bij een ziekenhuisbezoek
-
25 jun 2024
Aankondiging: Eén Centrale Hoofdingang bij Nij Smellinghe op 1, 2 en 3 juli 2024