Spring naar inhoud

Kledingkast team Medisch Maatschappelijk Werk aangevuld door Stichting Vrienden van Nij Smellinghe

De kledingkast op de afdeling team Medisch Maatschappelijk Werk wordt altijd gevuld met kleding van gulle gevers. Hier maken patiënten dankbaar gebruik van. “Wat we nog mistten waren comfortabele joggingbroeken in meerdere maten. Om ons ‘assortiment’ aan te vullen hebben we een verzoek ingediend bij de Vrienden van Nij Smellinghe. We zijn blij te kunnen melden dat ons verzoek gehonoreerd is!” Aldus Team Medisch Maatschappelijk werk. Van de donatie zijn onder andere joggingbroeken, ondergoed en T-shirts gekocht.

De Stichting Vrienden van Nij Smellinghe heeft als doel het bezoek aan het ziekenhuis en/of het verblijf in het ziekenhuis voor patiënten en bezoekers aangenamer te maken. Dit doen zij door projecten en faciliteiten te realiseren die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget betaald kunnen worden.

Er zijn nog steeds veel wensen, zoals vervanging en uitbreiding van speelgoed in diverse wachtkamers en cadeautjes na onderzoek. Daarom zijn de Vrienden op zoek naar nieuwe Vrienden!  Wil je ook Vriend van Nij Smellinghe worden? Vul dan het aanmeldformulier in. Een eenmalige gift is ook van harte welkom.