Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen en Medline tekenen partnerschap

Leverbetrouwbaarheid, service, kostenreductie en het verbeteren van zorgprocessen en –uitkomsten voor patiënten zijn voor IFZ en Medline belangrijke speerpunten. Zij tekenden voor een waardevol partnerschap. Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) is sinds 2001 klant bij Medline Europe. De samenwerking heeft zich in de laatste jaren zodanig ontwikkeld dat beide partijen een trouwe partner in de zorg van elkaar zijn geworden.

Gezien de positieve ervaringen in de afgelopen jaren en de gezamenlijke toekomstige ambities hebben IFZ en Medline besloten om opnieuw een meerjarenovereenkomst met elkaar te sluiten. Medline produceert en distribueert een uitgebreid assortiment aan medische en chirurgische producten voor ziekenhuizen wereldwijd. Vandaag de dag is Medline wereldwijd de grootste particuliere producent en distributeur van medische producten (o.a. steriele procedure tray’s, afdekmateriaal, chirurgische- en onderzoekshandschoenen) voor de gezondheidszorg. Zowel IFZ als Medline zijn verheugd met het hernieuwen van de samenwerking en kijken uit naar het samen behalen van de uitdagende doelen die een win-win situatie zullen opleveren.

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) en Medline
Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) en Medline