Spring naar inhoud

​ In de startblokken voor Nij Smellinghe beweegt

Zorgen voor werkplezier. Medewerkers inspireren en ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Onze waardering laten blijken. Daar hebben we oog voor in Nij Smellinghe en organiseren we activiteiten voor.

Neem afgelopen vrijdag 19 april. Aan het eind van de middag stonden ruim 100 medewerkers van Nij Smellinghe in de startblokken voor ‘Nij Smellinghe beweegt’. Dit is een evenement voor en door medewerkers van het ziekenhuis, waarbij bewegen, gezondheid en een gezellige tijd met elkaar centraal staan. 

De beelden spreken voor zich!
Misschien ben je deelnemers tegengekomen? In deze eerste editie van Nij Smellinghe beweegt wandelden de medewerkers een route binnen en buiten op het ziekenhuisterrein. Onderweg waren er pitstops met uitdagingen voor hoofd en lijf. We kijken terug op een geslaagd evenement, de video spreekt voor zich! 

​Bij ons werken?

Wil jij ook wel deel uitmaken van deze fijne organisatie met – zoals je ziet – gezellige én fanatieke collega’s? En misschien de volgende keer meedoen met Nij Smellinghe beweegt? Kijk dan eens op onze vacature-webpagina: www.nijsmellinghe.nl/vacatures.