"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
08 mei 2024
Positief denken over stress door het gebruik van Virtual Reality - Nijs voorjaar 2024
-
06 mei 2024
Geen klachten, toch een CT-scan voor onderzoek naar longkanker
-
06 mei 2024
Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen
-
03 mei 2024
Zorgviewer: noordelijke zorginstellingen kunnen patiëntinformatie met elkaar delen
-
02 mei 2024
“We gaan met een bus vol goederen heen en met een bus vol dankbaarheid komen we terug.” - Nijs voorjaar 2024
-
02 mei 2024
Stop agressie in de zorg
-
01 mei 2024
Snel en duidelijke uitleg over onderzoek en behandeling dankzij korte teksten en video’s
-
26 apr 2024
Nij Smellinghe is beste werkgever!
-
24 apr 2024
Muziektherapie: met die ene noot een verschil maken voor het leven
-
23 apr 2024
In de startblokken voor Nij Smellinghe beweegt