
"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
31 jul 2025
Radioloog Esther: “Ik vind het belangrijk om mijn kennis over het menselijk lichaam toe te passen”
-
30 jul 2025
De zomereditie van Nijs is er!
-
29 jul 2025
Mijlpaal: eerste fase afdeling Acute Zorg opgeleverd
-
28 jul 2025
Brommers kieken - Column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
-
17 jul 2025
Diëtist Anne: “Het geeft mij energie wanneer ik merk dat patiënten zich gehoord voelen”
-
15 jul 2025
Ziekenhuis Nij Smellinghe maakt grote duurzame stap met tweede WKO-installatie
-
14 jul 2025
"Vanuit mijn ervaring kom ik op voor de patiënt"
-
14 jul 2025
Weren, Kleren en Smeren: zonbescherming begint bij bewustwording
-
10 jul 2025
Nieuwe ingang voor SEH-patiënten vanaf eind augustus
-
09 jul 2025
Nieuwe expositie in Nij Smellinghe - Tineke van der Berg