
"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
08 mei 2025
Symposium BAAS-zorgpad voor werkgevers en bedrijfsartsen
-
07 mei 2025
Duurzaamheid in Nij Smellinghe: Jan en Jiska pakken het aan - Nijs voorjaar 2025
-
30 apr 2025
Goede zorg en betere kwaliteit van leven met IMPACT! - Nijs voorjaar 2025
-
29 apr 2025
Longuitdaging 2025 – Plezier in bewegen bij COPD
-
29 apr 2025
Interview Friesch Dagblad over voedingsconcept: optimaal, flexibel en patiëntvriendelijk
-
23 apr 2025
Wanneer plassen en poepen lastig is - Nijs voorjaar 2025
-
22 apr 2025
Nominatie Rookvrije Generatie Award Fryslân
-
22 apr 2025
Nieuwe expositie in Nij Smellinghe - Tatyana Murova
-
19 apr 2025
Passend speelgoed voor alle leeftijden dankzij donatie Stichting Vrienden van Nij Smellinghe
-
17 apr 2025
Sterk teamwerk, op het water en in de zorg