
"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
19 apr 2025
Passend speelgoed voor alle leeftijden dankzij donatie Stichting Vrienden van Nij Smellinghe
-
17 apr 2025
Sterk teamwerk, op het water en in de zorg
-
17 apr 2025
Gewijzigde openingstijden tijdens pasen
-
15 apr 2025
Alles binnen handbereik dankzij innovatieve 3D geprinte oplossingen
-
14 apr 2025
De voorjaarseditie van Nijs!
-
14 apr 2025
Scholing Neurorevalidatie
-
14 apr 2025
Muziektherapie krijgt vaste plek in ziekenhuis Nij Smellinghe
-
10 apr 2025
Snellere doorlooptijd door digitalisering bloedafnames Antonius en Nij Smellinghe
-
09 apr 2025
Intake coloscopie bevolkingsonderzoek darmkanker digitaal en thuis, wanneer het u uitkomt
-
09 apr 2025
Nij Smellinghe in de top 3 van de Vernet Health Ranking 2024