![](/uploads/illustraties/61dfb4de-0e1a-5259-b01f-2a874d02c27c/3414093368/10%20vragen%20aan.png)
"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
16 jul 2024
HR-beleid als afspiegeling van patiëntenzorg
-
15 jul 2024
Preventieve screening van risicopatiënten voorkomt belastende en ingrijpende onderzoeken
-
12 jul 2024
Ziekenhuizen en zorgverzekeraars tekenen intentieverklaring
-
11 jul 2024
Verpleegkundige Esther: “Als verpleegkundige voel ik me gehoord en gezien”
-
04 jul 2024
Physician Assistants Sisca en Fardow: “Samen kunnen we hele mooie dingen betekenen”
-
02 jul 2024
Een helpende hand en een luisterend oor
-
01 jul 2024
Gemeenschap
-
27 jun 2024
“Met elkaar stellen we persoonlijke behandeldoelen op. De patiënt geeft aan wat hij wil bereiken.” - Nijs voorjaar 2024
-
25 jun 2024
Noflike Taal: door een andere manier van communiceren minder spanning bij een ziekenhuisbezoek
-
25 jun 2024
Aankondiging: Eén Centrale Hoofdingang bij Nij Smellinghe op 1, 2 en 3 juli 2024