"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
- 
						
	
	03 nov 2025
	
Spreiding en concentratie van complexe behandelingen bij kanker en vaatziekten
 - 
						
	
	03 nov 2025
	
“Ik zie het als mijn missie om mensen te betrekken en goed te informeren”
 - 
						
	
	31 okt 2025
	
Gebruikte prikpennen en spuiten duurzaam inzamelen met Safe Returns programma
 - 
						
	
	30 okt 2025
	
Meer aandacht voor de patiënt dankzij AI in spreekkamers ziekenhuis Nij Smellinghe
 - 
						
	
	28 okt 2025
	
Het Leefstijlroer: in gesprek over gezondheid
 - 
						
	
	23 okt 2025
	
80 jaar Nij Smellinghe: wat is jouw herinnering?
 - 
						
	
	20 okt 2025
	
Geslaagde Informatieavond ‘Nij Smellinghe legt uit: Slaapapneu’
 - 
						
	
	20 okt 2025
	
'Het positieve van de overgang: een schijt-mentaliteit' - Column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
 - 
						
	
	14 okt 2025
	
Stoppen-met-roken-programma Nij Smellinghe en Verslavingszorg Noord-Nederland
 - 
						
	
	13 okt 2025
	
De week van het donorgesprek