
"Ik vind het leuk om te kijken hoe we zorgvuldiger met spullen en producten kunnen omgaan. Hoe we lokaal producten kunnen inkopen en kunnen kijken naar hoe het nog duurzamer kan."
In de zomereditie van Nijs, stellen we 10 vragen aan Harry Gerritsma, teammanager Food & Hospitality. Je leest het op pagina 24 en 25.
Laatste nieuws
-
07 dec 2023
Tijdelijk geen afspraakherinneringen via app BeterDichtbij
-
04 dec 2023
Lees nu Nijs winter 2023!
-
21 nov 2023
‘Natuurlijke anticonceptie: een goed idee?’ column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
-
17 nov 2023
Dromen waarmaken door snel vaccinatieadvies op maat voor patiënten met ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa
-
16 nov 2023
Update: Patiëntenfolders weer beschikbaar via patiëntenportaal Mijn Nij Smellinghe
-
14 nov 2023
Ziekenhuis Nij Smellinghe presenteert samen met 27 regionale ziekenhuizen nieuwe koers voor toegankelijke zorg in de regio
-
07 nov 2023
Nieuw: afspraak in Nij Smellinghe? Ontvang nu ook een afspraakherinnering via BeterDichtbij!
-
06 nov 2023
De week tegen ondervoeding
-
03 nov 2023
Negen ziekenhuizen willen samen de klus klaren (interview AZNN)
-
02 nov 2023
Stichting Vrienden van Nij Smellinghe viert 50-jarig jubileum met Jeu de Boules-baan voor patiënten