Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Hoera, het informatiepunt bestaat 20 jaar!

Inmiddels is het Informatiepunt onmisbaar in ziekenhuis Nij Smellinghe. José Tromp heeft een grote rol gespeeld bij het opstarten van het Informatiepunt. Zij werkt namelijk al twintig jaar als vrijwilliger in Nij Smellinghe! “Wij zijn enorm gegroeid als team en uiteindelijk een hele hechte en fijne groep geworden. Ik werk hier nog steeds met veel plezier!”

Het Informatiepunt is constant bezig met het up-to-date houden van de folders en informatie die zij hebben. Zij zijn het aanspreekpunt voor bezoekers bij vragen, maar ook een luisterend oor. Daarnaast organiseert het Informatiepunt verschillende creatieve en informatieve exposities en tentoonstellingen.

Het leukste vindt José het uitlichten van thema’s. Zij houdt ervan om zich te storten in onderwerpen en hier onderzoek naar te doen. Mensen met vragen ontvangen op die manier altijd de juiste informatie. “Je wordt er zelf ook rijker van. Je moet continue bijlezen, continue op de hoogte blijven en je kennis vergaren. Dat vind ik wel heel leuk”

Bedankt vrijwilligers van het Informatiepunt voor jullie inzet en betrokkenheid!

Vrijwilliger José Tromp bij het Informatiepunt.
Vrijwilliger José Tromp bij het Informatiepunt.