Spring naar inhoud

Het blad Nijs zomer 2023 is er weer!

I

In deze editie komen weer een aantal interessante onderwerpen aan bod.

In deze editie lees je op pagina 6 tot en met 8 over de palliatieve zorg van Nij Smellinghe. “Palliatieve zorg gaat over de dood, maar veel meer nog over het leven.” In het artikel lees je wat het Team Palliatieve zorg in Nij Smellinghe kan betekenen voor een uitbehandelde patiënt.

“Voor dit werk moet je geknipt zijn.” Op pagina’s 20 en 21 maak je kennis met Heidi Hendrickx, haarwerker en kapper in Nij Smellinghe. In haar salon helpt ze patiënten om zich, ondanks hun ziekte, weer even zichzelf te voelen of biedt ze juist een luisterend oor. 

Benieuwd hoe medewerkers in Nij Smellinghe twee passies kunnen volgen? Op pagina’s 22 en 23 lees je dat Rachel de Vries haar functie als kinderverpleegkundige afwisselt met haar passie voor digitale ontwikkelingen. Dit blijkt een gouden combinatie!

Tot slot is er aandacht voor samenwerking (pagina’s 26 en 27). In de rubriek ‘Samenwerkingspartner in beeld’ lees je een inspirerend verhaal waarin Infectiepreventie van ZuidOostZorg en Nij Smellinghe vertellen hoe ze hun krachten bundelen. 

Kortom, een editie vol interessante en diverse onderwerpen die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je kunt het magazine lezen op onze website. Of neem er gerust eentje mee tijdens je bezoek aan ons ziekenhuis. Bij de recepties en in de wachtkamers ligt er een gloednieuw exemplaar voor je klaar.

Lees hier Nijs zomer 2023