Spring naar inhoud

Fysio- en oedeemtherapeut Baukje: “Om samen te komen tot een weloverwogen en goed advies voor de patiënt, daar word ik ontzettend blij van!”

#NijSmellinghevertelt

Fysio- en oedeemtherapeut Baukje de Jong werkt in het Expertisecentrum Lymfovasculaire Geneeskunde (ECL) in Nij Smellinghe. In de video vertelt ze meer over haar werkzaamheden en de hoogtepunten binnen haar dagelijkse werk.

“Het is lastig om één hoogtepunt te benoemen, want ik vind mijn werk ontzettend leuk. Maar wat ik het allerleukste vind om te doen, is de multidisciplinaire werkgroep op vrijdagmiddag waarbij we met verschillende specialisten samen kijken naar de situatie van de patiënt. Dit doe ik met de dermatoloog, chirurg, huidtherapeut en fysiotherapeut. Om dan samen te komen tot een weloverwogen en goed advies voor de patiënt, daar word ik ontzettend blij van!”

#NijSmellinghevertelt

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.