Spring naar inhoud

Directeur Bedrijf en Gebouwen Folkert: “Het inbesteden van de schoonmaak was voor mij een echt hoogtepunt”

#NijSmellinghevertelt

Folkert Brouwers werkt als directeur Bedrijf en Gebouwen in Nij Smellinghe. Hier stuurt hij de afdelingen Horeca en Services, Logistiek en Inkoop, Schone gebouwen en omgeving, Technisch beheer en onderhoud en Vastgoed aan. In de video vertelt hij meer over zijn werkzaamheden en de hoogtepunten binnen zijn dagelijkse werk.

“Een hoogtepunt uit mijn werk is toch echt wel het inbesteden van de schoonmaak. We kregen er in één keer zoveel nieuwe collega’s bij, dat gaf toen in 2020 wel heel veel energie. En dat was één van de mooiste dagen die ik hier meegemaakt heb.”

#NijSmellinghevertelt

Onder het motto ‘Met aandacht. Dat voelt beter’ zetten dagelijks 1.600 collega’s zich in binnen Nij Smellinghe. In de serie ‘Nij Smellinghe vertelt’ delen collega’s van verschillende afdelingen en functies meer over hun dagelijkse werk en hoogtepunten.

*In de video worden enkele termen benoemd:
GE= Gastro-enterologie, hier valt bijvoorbeeld de polikliniek maag-,darm-, en leverziekten onder.
Poortspecialismen=  Poortspecialismen zijn die specialismen waarna patiënten in eerste instantie worden verwezen zoals: Oogheelkunde, KNO, Heelkunde/Chirurgie, Plastische chirurgie, Orthopedie, Urologie, Gynaecologie, Neurochirurgie, Dermatologie, Interne geneeskunde en Kindergeneeskunde.