Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

De zomereditie van Nijs is uit

Er ligt weer een nieuwe editie van ons magazine Nijs! Ook dit keer goed gevuld met informatieve en bijzondere verhalen.

“Digitaal informeren is het script voor de toekomst.” Chirurg-oncoloog Frederike en verpleegkundig consulent Oncologie/Chirurgie Wijkje vertellen over animatievideo’s die onlangs zijn gemaakt voor borstkankerpatiënten.

Net dat beetje extra kunnen geven. Stichting Vrienden van Nij Smellinghe maakt het mogelijk. “In een ziekenhuis liggen is niet fijn. Je bent ziek, er is vaak veel onzekerheid en je wereld is veel kleiner. We kunnen helaas de ziekte of behandeling niet wegnemen, maar kunnen wel juist dat beetje extra bieden om het bezoek aan het ziekenhuis aangenamer te maken”, aldus Minke.  Minke is voorzitter van het bestuur van Stichting Vrienden van Nij Smellinghe. Samen met secretaris Sjoeke vertelt ze wat de stichting allemaal doet voor ons ziekenhuis.

En: Wat houdt het werk in van een veiligheidskundige en hoofd Bedrijfshulpverlening in ons ziekenhuis? Karin neemt je in deze Nijs een dag mee in haar veelzijdige baan. En wist je dat we onze medewerkers ondersteunen bij het goed zorgen voor zichzelf?

Je leest het allemaal in deze editie van Nijs.