Spring naar inhoud

De zomereditie van Nijs is er!

In deze zonnige editie lees je op pagina’s 6 tot en met 8 hoe wij onze krachten bundelen om iedereen in de regio, ook in de toekomst, de juiste acute zorg te blijven leveren. Ontdek hoe hard er gewerkt wordt aan de realisatie van de afdeling Acute Zorg met Spoedplein en geïntegreerde huisartsenspoedpost.

“Muziek is het middel dat we inzetten om ons doel te bereiken.” Op pagina's 12 en 13 vertelt Eline van der Veen over muziektherapie en hoe iedereen thuis muziek kan inzetten om zich beter te voelen.

Een manier van communiceren waardoor patiënten zich meer op hun gemak voelen tijdens een ziekenhuisbezoek? Wij gebruiken Noflike Taal. Lees meer over Noflike Taal op pagina's 16 en 17.

Maak kennis met ons nieuwe recruitmentteam op pagina’s 20 en 21: “We willen in staat zijn om te voldoen aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige en gemotiveerde kandidaten die passen bij de functie én onze organisatie.”

Tot slot vertellen we graag meer over onze samenwerking binnen Zorg voor het Noorden. Een samenwerking tussen de negen noordelijke ziekenhuizen in Friesland, Groningen en Drenthe en de drie noordelijke ambulancediensten. Door onze krachten te bundelen, helpen we elkaar om de uitdagingen op te lossen en deze oplossingen te financieren. Zo zorgen we er samen voor de continuïteit van de zorg in het Noorden.

Dit zijn slechts enkele van de vele interessante artikelen in deze editie. Dus pak een lekker drankje, zoek een zonnig plekje op, en duik in de nieuwe editie van Nijs voor inspirerende verhalen! 

Lees hier de zomereditie van Nijs 2024