Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

De wintereditie van Nijs is uit

Er ligt weer een nieuwe editie van ons magazine Nijs! Ook dit keer goed gevuld met informatieve en bijzondere verhalen.

“Het is belangrijk om overgangsklachten serieus te nemen.” Gynaecoloog-seksuoloog Esther Nijhuis en overgangsverpleegkundige Janny Does vertellen over de verschillende overgangsklachten en de Overgangspoli. Je leest het op pagina 6 tot en met 8.

Ook lees je een interview met gynaecoloog Naomi Vink en projectleider Sven Talman. Zij vertellen op pagina 14 en 15 over het Green team van Nij Smellinghe, hun drijfveren en over de veranderingen die het Green team al heeft doorgevoerd in het ziekenhuis.

In deze Nijs nemen wij jullie ook mee in een fotoreportage van het nieuwe, duurzame schoolgebouw.
Je leest waarom er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van hout en hoe het zit met al die ramen? Je vindt de reportage op pagina 20 en 21.

Hoe kunnen we patiënten fysiek en mentaal zo goed mogelijk voorbereiden op hun ziekenhuisopname, zodat ze beter en sneller herstellen? Lector Geert van der Sluis vertelt op pagina 26 over de samenwerking met de Hanzehogeschool en zijn ultieme droom!

Interessante artikelen, persoonlijke verhalen en weetjes... Je leest het allemaal in Nijs! Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt het magazine lezen op onze website. Of neem er gerust eentje mee tijdens je bezoek aan ons ziekenhuis. Bij de recepties en in de wachtkamers ligt er een gloednieuw exemplaar voor je klaar!