Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

De wintereditie van Nijs is uit

De nieuwe editie van ons magazine Nijs is uit! Dit is alweer de laatste editie van 2021. Wij hopen dat je terugkijkt op een jaargang met informerende, bijzondere en inspirerende verhalen. Ook dit keer hebben we ons best gedaan om een interessant blad samen te stellen.

Wist je dat ziekenhuis Nij Smellinghe sinds juli 2021 complexe operaties uitvoert aan de wervelkolom? Waar patiënten met rug- of nekproblemen voorheen werden doorverwezen naar een academisch of topklinisch ziekenhuis in de regio, is dat niet langer nodig. Neurochirurg Mike Abu Saris vertelt je er alles over op pagina's 6,7 en 8.  

Op 1 december 2021 viert het Transferbureau van Nij Smellinghe een feestje. Zij bestaan dan 12,5 jaar. Afke, Froukje, Minke en Grietje bemensen het bureau al sinds het eerste uur. Achter de schermen zorgen zij ervoor dat patiënten die ons ziekenhuis verlaten de juiste nazorg krijgen.Lees er meer over op pagina’s 14 en 15.

In onze rubriek Mens achter de medewerker lees je dit keer het verhaal van Roëlle Last en Henk Cremers. Naast het runnen van een Bed & Breakfast werken ze als collega’s samen op de Intensive Care en Hartbewaking. Benieuwd naar dit bijzondere verhaal? Blader snel door naar pagina’s 20 en 21.

Kortom, Nijs staat weer boordevol interessante artikelen, persoonlijke verhalen en weetjes. Je kunt het magazine lezen op onze website.