Spring naar inhoud

De voorjaarseditie van Nijs is uit!

Het blad Nijs voorjaar 2023 is er! In deze editie komen weer een aantal interessante onderwerpen aan bod.

Zo lees je op pagina 18 en 19 over het project 'Spreek je uit', dat gericht is op het creëren van een veilige en fijne werkplek voor iedereen.

Medisch specialisten en verpleegkundigen op de polikliniek Geriatrie richten zich op het herstel en behoud van de zelfredzaamheid van oudere patiënten. Op pagina 6 tot en met 8 vertellen Agneta de Bruin en Erika Hiemstra je meer over de polikliniek Geriatrie.

Verder nemen we op pagina 12 en 13 een kijkje bij de Wall of Nursing. De Wall of Nursing is een soort museumwand door en voor verpleegkundigen waarin het verpleegkundig beroep centraal staat.

Tot slot is er aandacht voor de nieuwe labstraat die bijdraagt aan snellere laboratoriumdiagnostiek. De laboratoriummedewerkers vertellen op pagina 20 en 21 over de voordelen van de nieuwe labstraat.

Kortom, een editie vol interessante en diverse onderwerpen die zeker de moeite waard zijn om te lezen. Je kunt het magazine lezen op onze website. Of neem er gerust eentje mee tijdens je bezoek aan ons ziekenhuis. Bij de recepties en in de wachtkamers ligt er een gloednieuw exemplaar voor je klaar.


Veel leesplezier!

Lees hier de voorjaarseditie 2023 van Nijs