Spring naar inhoud

De voorjaarseditie van Nijs 2024 is er!

Het is weer tijd voor een dosis inspiratie en informatie met de voorjaarseditie van Nijs. Ook deze editie hebben we weer een kleurrijk palet aan verhalen en inzichten samengesteld.

Blader naar pagina’s 6 en 7 om te lezen hoe ons Oncologische Revalidatieteam het verschil maakt voor mensen die kanker hebben gehad.

“We gaan met een bus vol goederen heen en met een bus vol dankbaarheid komen we terug.” Op pagina's 10 en 11 vertelt collega Gert-Jan Kamans vol passie over zijn vrijwilligerswerk naast zijn baan.

Cybersecurity in een ziekenhuis? Ontdek onze aanpak op pagina's 14 en 15 en zie hoe we de veiligheid van gegevens waarborgen in een steeds digitaler wordende wereld.

Ook willen we het belang van een groene omgeving benadrukken, te vinden op pagina’s 16 en 17. “Een schone en groene omgeving draagt bij aan het herstel van patiënten én het welzijn van medewerkers.”

Geestelijk verzorger Frank Timmerman neemt je een dag mee in zijn werkzaamheden op pagina’s 24 en 25. En sluit af met een kijkje achter de schermen van onze samenwerking met afvalverwerker NNRD op pagina's 26 en 27.

Kortom, genoeg leesplezier!

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt het magazine lezen op onze website. Of neem er gerust eentje mee tijdens je bezoek aan ons ziekenhuis. Bij de recepties en in de wachtkamers ligt er een gloednieuw exemplaar voor je klaar!

Lees hier de voorjaarseditie van Nijs 2024