De keuken van Nij Smellinghe kookt elke dag met liefde voor onze patiënten en bezoekers en onze horeca. We produceren meer dan 1000 maaltijden per dag, met een veelzijdige en gezonde keuze. Naast de verse en vooral lekkere voeding voor onze patiënten, bereiden we nog veel meer maaltijden. Zo produceren we elke dag honderden meeneemmaaltijden.
Altijd geproduceerd in eigen keuken, met de beste regionale producten en vooral met keuze! Keuze uit een assortiment dat alleen maar veelzijdiger is geworden en wat we blijven uitbreiden. Zo proberen we alle doelgroepen te bedienen en een “Smakelijke” keuze te geven!
Lekker, vers en lokaal: Smakelijk eten en drinken, daar ligt ons hart.
Vandaag is er een artikel over vegetarische maaltijden in de zorg verschenen in de Leeuwarder Courant. In onderstaand artikel lees je meer over het aanbod in maaltijden van Nij Smellinghe.
Laatste nieuws
-
31 jul 2025
Radioloog Esther: “Ik vind het belangrijk om mijn kennis over het menselijk lichaam toe te passen”
-
30 jul 2025
De zomereditie van Nijs is er!
-
29 jul 2025
Mijlpaal: eerste fase afdeling Acute Zorg opgeleverd
-
28 jul 2025
Brommers kieken - Column gynaecoloog/seksuoloog Esther Nijhuis
-
17 jul 2025
Diëtist Anne: “Het geeft mij energie wanneer ik merk dat patiënten zich gehoord voelen”
-
15 jul 2025
Ziekenhuis Nij Smellinghe maakt grote duurzame stap met tweede WKO-installatie
-
14 jul 2025
"Vanuit mijn ervaring kom ik op voor de patiënt"
-
14 jul 2025
Weren, Kleren en Smeren: zonbescherming begint bij bewustwording
-
10 jul 2025
Nieuwe ingang voor SEH-patiënten vanaf eind augustus
-
09 jul 2025
Nieuwe expositie in Nij Smellinghe - Tineke van der Berg