De keuken van Nij Smellinghe kookt elke dag met liefde voor onze patiënten en bezoekers en onze horeca. We produceren meer dan 1000 maaltijden per dag, met een veelzijdige en gezonde keuze. Naast de verse en vooral lekkere voeding voor onze patiënten, bereiden we nog veel meer maaltijden. Zo produceren we elke dag honderden meeneemmaaltijden.
Altijd geproduceerd in eigen keuken, met de beste regionale producten en vooral met keuze! Keuze uit een assortiment dat alleen maar veelzijdiger is geworden en wat we blijven uitbreiden. Zo proberen we alle doelgroepen te bedienen en een “Smakelijke” keuze te geven!
Lekker, vers en lokaal: Smakelijk eten en drinken, daar ligt ons hart.
Vandaag is er een artikel over vegetarische maaltijden in de zorg verschenen in de Leeuwarder Courant. In onderstaand artikel lees je meer over het aanbod in maaltijden van Nij Smellinghe.
Laatste nieuws
-
16 jul 2024
HR-beleid als afspiegeling van patiëntenzorg
-
15 jul 2024
Preventieve screening van risicopatiënten voorkomt belastende en ingrijpende onderzoeken
-
12 jul 2024
Ziekenhuizen en zorgverzekeraars tekenen intentieverklaring
-
11 jul 2024
Verpleegkundige Esther: “Als verpleegkundige voel ik me gehoord en gezien”
-
04 jul 2024
Physician Assistants Sisca en Fardow: “Samen kunnen we hele mooie dingen betekenen”
-
02 jul 2024
Een helpende hand en een luisterend oor
-
01 jul 2024
Gemeenschap
-
27 jun 2024
“Met elkaar stellen we persoonlijke behandeldoelen op. De patiënt geeft aan wat hij wil bereiken.” - Nijs voorjaar 2024
-
25 jun 2024
Noflike Taal: door een andere manier van communiceren minder spanning bij een ziekenhuisbezoek
-
25 jun 2024
Aankondiging: Eén Centrale Hoofdingang bij Nij Smellinghe op 1, 2 en 3 juli 2024