Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Boek ‘Tot op de huid’ van dermatoloog Christiaan Bakker verschenen

Met regelmaat schrijft onze dermatoloog Christiaan Bakker columns voor in het Friesch Dagblad. Een selectie uit de afgelopen jaren is nu in boekvorm terug te lezen. Een bundel met bevlogen, humoristische en leerzame columns over de huid en al zijn afwijkingen. “Het doel van mijn columns is altijd om mensen met een kwinkslag iets bij te brengen over de huid. We zijn doorgaans niet zo bezig met onze huid, maar die is zich constant aan het vernieuwen. De huid is net als de Sagrada Familia in Barcelona, een bouwwerk waar maar aan  doorgebouwd wordt en dat nooit af komt”, vertelt Christiaan in het Friesch Dagblad van zaterdag 4 december 2021.

Het hele artikel lees je in het Friesch Dagblad van maandag 6 december 2021 of door deze onderaan deze pagina te downloaden. 

Win-actie
Christiaan mag vijf van zijn boeken verloten. Wil je ook kans maken? Doe dan snel mee met onze win-actie op Facebook. Onder de juiste inzendingen worden de boeken verloot. Winnaars krijgen hierover, na de sluitingsdatum, persoonlijk bericht. Je kunt meedoen tot en met maandag 20 december.

Niet gewonnen?
Behoor je niet tot de winnaars, niet getreurd. Het boek is ook te verkrijgen in het winkeltje van het personeelsrestaurant ‘Smakelijk’ in ziekenhuis Nij Smellinghe voor € 18,- of via uitgeverij Elikser.


Foto: Jilmer Postma

  1. pdf Artikel Friesch Dagblad 110 kB Download