Spring naar inhoud

Beste Werkgever 2022 in de branche ziekenhuizen.

Ziekenhuis Nij Smellinghe uitgeroepen tot Beste Werkgever 2022 in de branche ziekenhuizen

Ziekenhuis Nij Smellinghe uitgeroepen tot Beste Werkgever 2022 in de branche ziekenhuizen

Ziekenhuis Nij Smellinghe is uitgeroepen tot World-class Workplace (keurmerk Beste Werkgever) en scoort ruim boven het landelijk gemiddelde. Het keurmerk wordt toegekend aan organisaties die door hun eigen medewerkers bovengemiddeld hoog worden gewaardeerd  op onder andere onder andere goed werkgeverschap, betrokkenheid en bevlogenheid.

Van de twintig deelnemende ziekenhuizen in Nederland binnen de branche ziekenhuizen scoort Nij Smellinghe de nummer één plaats.  Wij zijn enorm blij en trots met deze hoge waardering van onze eigen medewerkers.

Keurmerk voor goed werkgeverschap
Onze medewerkers maken het verschil. Nij Smellinghe vindt een fijne werkplek en duurzame zorg belangrijk, daarom investeren wij in het medewerkersonderzoek. De stem en feedback van medewerkers is belangrijk, zodat we het samen iedere dag beter kunnen doen. Voor medewerkers en voor patiënten. Het medewerkersonderzoek draait om groei. Het keurmerk helpt ons hierbij en wordt uitgereikt aan organisaties die boven de gemiddelde benchmark scoren. Al meer dan 20 jaar wordt dit keurmerk uitgegeven door Effectory op basis van onderzoek onder medewerkers.

Medewerkers zijn trots en raden ons aan als werkgever

Medewerkers zijn trots op de samenwerking met collega’s, het aanwezige vakmanschap, de patiëntgerichtheid en de werksfeer. In het ‘Beste Werkgevers’ onderzoek beoordeelden onze medewerkers Nij Smellinghe op goed werkgeverschap. Zij gaven Nij Smellinghe onder andere een 7.9 op bevlogenheid en een 8.0 op betrokkenheid, maar liefst 0.6 punt hoger dan het landelijke gemiddelde. Opvallend is ook de mate waarin medewerkers Nij Smellinghe als werkgever aanraden. 

Meer weten over het werken bij Nij Smellinghe, of ben je benieuwd naar openstaande vacatures? Bekijk dan onze vacaturepagina