Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Artikel Friesch Dagblad: Zorg voor het Noorden zet iets in beweging

"Ziekenhuizen en verzorgingshuizen kampen nog altijd met grote personeelstekorten. Hoewel de zomerroosters rond zijn, schetst de afdeling Healthcare van ABN AMRO een zwart scenario voor de lange termijn."

Dit schreef het Friesch Dagblad afgelopen zaterdag in de krant. Onze collega manager M&O Annouk Koppelman vertelt in ditzelfde artikel over de samenwerking tussen de noordelijke ziekenhuizen en ambulancediensten binnen Zorg voor het Noorden en de activiteiten binnen dit samenwerkingsverband om tekorten aan te pakken. "Het creëren van opleidingsplekken en opleidingen aanbieden voor schaarse beroepen zet iets in beweging merken we. Vergeleken met andere regio’s lukt het ons hier beter om mensen voor die schaarse beroepen te werven.”

Het artikel staat op de website van het Friesch Dagblad en lees je hier (let op: het is een Premium artikel voor abonnees).