Spring naar inhoud

Aankondiging: Eén Centrale Hoofdingang bij Nij Smellinghe op 1, 2 en 3 juli 2024

Nij Smellinghe is continu bezig met vernieuwen en verbeteren. Een belangrijk onderdeel van deze vernieuwingen is de bouw van de nieuwe afdeling Acute Zorg met Spoedplein en geïntegreerde huisartsenpost. Deze nieuwe afdeling betekent dat de huidige hoofdingang komt te vervallen en er één centrale ingang komt: de huidige Ingang Poliklinieken.

Om te onderzoeken wat het effect is van deze verandering, gaan we op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli 2024 een proef uitvoeren. Tijdens deze drie dagen wordt de huidige hoofdingang tijdelijk gesloten en worden alle patiënten en bezoekers doorverwezen naar de huidige Ingang Poliklinieken.

Wat belangrijk is om te weten voor deze proefdagen:

Wanneer: Maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli 2024.

Tijdelijke sluiting: De huidige hoofdingang is gesloten.

Toegang: Patiënten en bezoekers gebruiken de Polikliniek Ingang (tot 21.00 uur), tenzij u een patiëntenpas en een afspraak bij één van onderstaande afdelingen heeft. Neem dan gerust de ingang Dokterswacht Friesland.

Afdelingen:
Diëtetiek
Medisch Maatschappelijk Werk
Geestelijke verzorging                  
Pijngeneeskunde
Geriatrie

Medische Psychologie
Ziekenhuispsychiatrie
Logopedie
Reumatologie
Maag-, Darm-, en Leverziekten

Ondersteuning: Extra vrijwilligers en medewerkers zijn aanwezig om patiënten en bezoekers wegwijs te maken en te ondersteunen waar nodig.

Overgang naar één centrale ingang testen

Deze tijdelijke maatregel is bedoeld om te testen en ervoor te zorgen dat de overgang naar één centrale ingang zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat veranderingen verwarrend kunnen zijn en waarderen uw begrip en medewerking tijdens deze proefperiode.

Oproep: deel uw ervaring en denk met ons mee!

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten en bezoekers. Daarom nodigen we u uit om tijdens de proefdagen een korte enquête in te vullen over uw binnenkomst. Deze feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om de veranderingen te evalueren en verder te verbeteren.

Ja, ik doe mee: vul hier de enquête in met uw ervaring over de binnenkomst bij Nij Smellinghe.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Onze medewerkers en vrijwilligers staan klaar om te helpen.

Bedankt voor uw geduld en medewerking tijdens deze belangrijke fase van onze vernieuwingsplannen. Samen werken we aan een betere en efficiëntere zorgomgeving.